Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

teşekkür ederim yazgülü hoşbuldum inşlh kafama takılan sorularıma cevap ve o samimi ortamlarınıza ortak olurum bir aydır okuyorum yazılanları birbirinize veridğiniz destek imrendiriciydi.ve ben stresteyimmmmmm🙁 kasım 10-12 gibi hasta olmam gerekk ama olmak istemiyorumm çatlatıcı iğne vuruldum 22 ekimde ya işe yaradımı acaba meraktan yumurtalarımdan ziyade ben çatlayacam bu iğneden fayda görenler varmı ?? adetten önce hamile olduğunu nasıl hissedersinn bunları bana yazın nolurrrrr🙁

yok anacım yokk gögüslerimde tık yok🙁 ama günde bir defa falan midem bulanıyo bide böle deterjan kokusu falan burnuma çok kötü gelebiliyo azcıkta nadiren kasıklarımı hissediyom 🙁 ilk hamileliğimide 20 yaşındaydım bide hast aolmuştum anlamadım tam olarak ilk belirtileri ama kokulara acayip hassastım herşey midemi bulandırırdı 7 ay kustum halsizlik falan olmuştu ... şimdide acaba kendi kuruntummu bu mide bulantısıyla koku hassaslığı bilemiyomki ... testmi alsam yapsam diyorum adet geçene kadar beklemek lazım deniyor ... 10 gün nasıl bekleyecemm ... ya hasta olursam 1 senedir her adette krize giriyom ya🙁

Tekrar merhaba canim stresini anliyorum ve eminim burdakilerin hepsi anlayabiliyordur ama malesef bana kalirsb su anda yapman gereken sabirli olmak ve adet gününün gecmesini beklemek..cünkü hepimiz zaman zaman malesef istemeyerekte olsa kendi kendimizde hamilelik belirtileri ariyoruz..tipki su anda senin yaptigin gibi.. Güzelim insallah senin hislerin dogru cikar ve hamissindir ama simdiden bu kadar belirti arama canim.. Sonra adetin gelirse (ki insallah gelmez) daha cok yipraniyor insan.. Ben daha yeni kontrollere basladim o yüzden bu igne konusunda yardimci olamayacagim ama eminim olabilecek biri cikacaktir.. Sevgiler

yazgülüm tşkler ii dileklerin için ... elimden gelidğince sabırlı olmaya çalışıyorum
umarım bu iğne konusuyla ilgli bilgi sahibi melekler benimle paylaşırlar bekliyorum dört gözle ...ilginize teşekkürlr canımm

ya kociş şehir dışına gitti bu bi hafta boşa gitti demekmi şimdi 😕 bu kadar ilaçlardan iğneden sonra boşa giderse yuh yanii 🙁 adetim 18/10/2009 da bitti 22/10/2009 da iğnemi vurdurdum bugüne kadar doktor ne dediyse yapmaya çalıştık 12. saat 36. saat ve günaşırı olayları şimdi bu 6 günlük ara sorun olmaz dimi yaa🙁

nazemcim allah gönlüne göre versin sıkma canını olur bende bugün test yaptım HAMİLEYİM.kurban oldugum allahım sanada nasıp etsin herkesin gönlüne göre versin

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

ebruaker....................3-4 Kasım
burcums.......................9 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
duygum_06........................28 Kasım

HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)

EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)

Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)

SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr

Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)

Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)

ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)

yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)

nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)

semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)

metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)

kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)

cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)

zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)

eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)

vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)

@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr))

eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)

Lost_Angel.........................13 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrr)