Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya beklemek ne zor acaba tutttumuu yaa🙁 daha adetime 10 gün var normal şartlarda.. ama benim arada midem bulanıyo çak nadir hafiten kasıklarımda sızılar var belli belirsiz bide kokulara hassaslaştım gibi psikolojikman ya kendim yapıyorum bunları yada ne bileyim 😕 of yaa hasta olmamda yaklaşıyo eczaneden test almamak için kendimle savaşıyorum🙁( acaba hamişmiyimdir yoksa bütün bunlar benim hüsnü kuruntummu bu 10 gün nasıl geçerrrr🙁

ela merhaba inşlh hayırlısı olur canım aksilikleri düşünme allah gönlüne göre verir inşlh🙂

hoşgeldin cnm ....evt aksilikler çok kötü oluyo insan reglisini bekliyo deli gibi herkez için hakkımzda hayırlısı sende acele etme belirtileride yaşaman çok normal ben 3 aydır neler yaşıyorum bir bilsen aklın şaşar ama sonuç negatif öle olunca insan dahada çok yıpranıyo bence pek kaptırma kendini elinde değil ama zamnla alışıyo insan inşallah sende alışmadan kavuşursun bebeğine neyseki bir çocuğun var cnm bu duyguları tattın biz hiç yaşamadık inan bölesi dahada zorr

tşk ederim ela iyi dileklerin için .. Dilerim allah sizlerede bu duyguyu tattırır..Gerçekten zor dediğin gibi , sakin durmak düşünmemek elde değil umarım allah gönlümüze göre verir. Dualarım seninle canım..hayırlı haberlerini duymayı nasip eder inşlh allahım.🙂

tşk ederim ela iyi dileklerin için .. Dilerim allah sizlerede bu duyguyu tattırır..Gerçekten zor dediğin gibi , sakin durmak düşünmemek elde değil umarım allah gönlümüze göre verir. Dualarım seninle canım..hayırlı haberlerini duymayı nasip eder inşlh allahım.🙂

çok teşekkür ederim cnm hepimiz için hayırlısı inşallah

valla canım sakın takma daha çok erken daha naappptınnn
sen şimdidien takacam falan dersen biz ölmüşüz
🙂) olur canım çok erken siz çalışmaya devam edin🙂

ya benim kasıklarım hafif hafif sızlıyoo adetimdenmi yoksa yaa🙁( hissediyorum kasıklarımı bu stres beni öldürecek işime konsantre olamıyorum gün saymaktan of ya offf adetten önce belirtisi nelerki bu hamileliğin illa o güne kadar bu stresi yaşayacazmı yani

günaydin melisler nasilsiniz? Ben iyi sayilirim..yeni bir hafta, yeni umutlar yeni heyecanlar..insallahta bol güzel haberli bir hafta olur.. Öncelikle Lost_angel canim tebrik ederim senim Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.. Nazemcigim sende aramiza hosgeldin.. Öpüyorum hepinizi

Geri