kızlar bu ateş ölçme işi nasıl oluyor.
reglin kaçıncı günü başlanmalı bunu yapmaya....
nasıl bir derece almam lazım eczaneye gidince ne diyeceğim yani.
yardımcı olurmusunuz cevap bekliyorum....
seduşcum ben bir konu açtım canım bununla ilgili.ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak diye.orda detaylı anlattım canım.oku.anlamadığın bişeyler olursa yine sor ben yanıtlarım canım
eczaneden dijital derece alıcaksın sadece canım.5 TL falan.aldıktan hemen sonra ölçmeye başlayabilirsin canım
merhaba kızlar..benim diabet kontrolü bingoooo!!! yüksek derecede insülin direnci çıktı..bir süre bebiş düşünemicem..ilaçla insülin düzeyimi düşürmeye çalışıyorlar..ancak ondan sonra..
kadın doğum doktorunda problem yok..cervixdeki yara donduruldu ve sorunum halloldu..
dün çok ağladım..üzüldüm..ama bugün topladım iyiyim..
ben de bir süre sizin heyecanlarınızı takip edicem..ve hepiniz için dua edicem..
hepinizi çok öpüyorum..
geçmiş olsun menekşecim.enkısa zamanda geçicektir Allahın izniyle.rahat ol.çok kısa bir zaman sonra sende başlarsın canım çalışmalara.
Allah dualarını kabul etsin canım.Allah razı olsun.
merhaba kızlar..benim diabet kontrolü bingoooo!!! yüksek derecede insülin direnci çıktı..bir süre bebiş düşünemicem..ilaçla insülin düzeyimi düşürmeye çalışıyorlar..ancak ondan sonra..
kadın doğum doktorunda problem yok..cervixdeki yara donduruldu ve sorunum halloldu..
ben de bir süre sizin heyecanlarınızı takip edicem..ve hepiniz için dua edicem..
hepinizi çok öpüyorum..
Gecmis olsun efsun, hmm zaga bu konuda hic bir bilgim yok canim ne yazikki. Günaydin 😀 CaRiZmAdan özet: 2. hormon testimi yaptirdim bende gecen gün önümüzdeki hafta sonuclari alirim herhalde baska baska baska hmm hormon testinin durumuna göre rahim filmi cektirelim dedi drum, hayirlisi bakalim 🙂
hepinizi çok öpüyorum..
çok geçmiş olsun menekşecim allah acil şifalar versin canım.bizimle birlikte olmansa çok güzel bi duygu herzamn moralini yüksek tutmaya gayret et canım bir problem olduğunda da yanında olduğumuzu bil.
Günaydın melekler 🙂
Bugün Ankarada güzel bir gün olacak gibiii.. Pencereden güneşi görebiliyorum buda benii mutlu ediyor🙂 AuSSie-AnGeL = 23-24-25 Mayıs
hepinizi çok öpüyorum..
merhaba menekshecim,
inşallah bir an önce herşey yoluna girer ve sende bizim gibi bebeğine kavuşursun.Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın...
Aminnnn... 🙂))))))))))))