Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu arada lost angel tebrik ederim canım hayırlı olsun bebegin inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder Allah..
Teşekkür ederim canım .Tez zamanda sizinde haberlerinizi alırız inşallah canım daha yeni başladı önümüzdeki ay down sendromu testi yapıcaklarmış 35 yaş olduğu için risk grubundaymışım canım çok korkuyorum.

lost angel hayırlı olsun canım
ama ben bıse merak ettım yanı sen adet olduguında zaten hamıleymısın ustunemı gormuşşun benmı oyle anladım
Canım teşekkür ederim.Evet regl oldum zannetmiştim ağla ağla bittim
bütün regl belirtilerim vardı gelincede tamam dedim yok meğer hamileymişim iyi düşük yapmamışsın üzüntüden dedi doktorum iyiki ilaç kullanmadım şükür ediyorum hiç midem bulanmadı halada bulanmıyor ondan korkuyorum birde.

Son düzenleme:

İlk bebeğinmi canım senin, bende 35 yaş üstüyüm 2 yıllık evliyim ve henüz yok işte....
Üstüne görme oldun sen sanırım değil mi, adet oldun ama hamilemişsin..

İlk bebeğinmi canım senin, bende 35 yaş üstüyüm 2 yıllık evliyim ve henüz yok işte.... Üstüne görme oldun sen sanırım değil mi, adet oldun ama hamilemişsin..
Herşeyin zamanı var canım Yüce Rabbim hepsini sıraya koymuşta ne yapalım sabırlı olamıyor insan evet canım üstüne görme dedikleri bu sanırım yani hamileyken regl olmak değilmi.Allah bekleyen meleklerede nasib etsin tez zamanda inşallah canım hayırlısıyla

Sen neler yaşadın beklediğin dönemlerde lost_angel..
Biz bir kere aşılama yaptırdık, daha öncesinde klomen, progestan falan kullandım olmadı, hiç hamile kalamadım...
Benim önce dış gebelik oldu tek yumurtalıkla son 6 aydır denedik anca oldu işte doktorum beslenmenin önemli olduğunu söylemişti o yüzden öğün kaçırmadım yemeklerimi zeytinyağı ile yaptım çok alıştım lezzetine çok severek yiyorum o yüzden.Canım doktorun ne diyor hep aynı doktoramı gidiyorsun?