Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah kizina uzun uzun olmurler versin canim insallah onada en kisa zamanda bi kardes gelir.. Olur Allahin izni ile burdaki herkes ayni ozlemle yanip tutusuyor Rabbim herkese en kisa zamanda nasip eder bu guzel duyguyu insallah..

senım yaş kaç yaz gülü allahım herkese tattırsın bu duyguyu inş

Ben 24 yasindayim.. bizde 11 aydir korunmuyoruz ama malesef daha birsey yok.. Kismet bakalim..

İDARE ediyoruz canım ya mide bulantılarım azaldı.mide yanmam var.boğazlarım enfeksiyon kapmış.işte öyle böyle gidiyoruz.yeni arkadaşlar var galiba epeyce.yeni gelenler le aramıza hoşgeldiler

Gecmis olsun canim.. Sey ben tam bilmiyorum sen hamile olan arkadaslarimizdan misin? Mide rahatsizligim falan var dedinde o yuzden sordum.. Ben yeni uye oldugum icin cok fazla bilmiyorum..

Eyşan çok sevindim inşallah kan testide güzel çıkar sorunsuz bir hamilelik seni bekliyordur dualarımız seninle
Bu ay hamile kalan şimdilik 2. kişi olucaksın zannedersem
Ne güzel hamile kalanlar listesine ekleseler ya eyşanı da
Birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu oluyor

SAĞOL CANIM 12 haftalık hamileyim.arada görüyordum ben seni sanki.neyse canım ya ALLAH hepinize yaşatsın bu duyguları.hep dularımdasınız

Ne guzel Semra Allah bebisini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.. Bizim gibi bekleyenlerede en kisa zamanda guzel haber almayi tabiki..

Dualarin icin sagol canim.. hamilelerin duasi kabul olur derler bol bol dua et bizim icin..

EYŞAN ÇOK SEVİNDİM CANIM .kan testinde de farklı çıkmaz allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasib etsin inaşallah

Bu arada arkadaşlar bende dün akşam 35 günlük bekleyişin üstüne adet oldum
Bu ayda kısmet değilmiş benide bekleyenler listesinde 26 kasım diye yazarmısınız

Hosgeldin Gul melek.. Nasilsin?

Evet benim bildigin kadari ile Eysan ikinci kisi bu ay.. Onumuzdeki ay daha cok mutlu haberler aliriz insallah..