canım ben 33 yaşındayım 4 yaşında bı kızım var kızım kardeş istıyor ama ben başka cocuk istemıyordum kıstım vardı bır ayda erıdı cok sukur zaten onemlı degılmış doktor bu kıstlede hamıle kalabılırdın dedı 5 aydır korunmuyoruz ama yok
Allah kizina uzun uzun olmurler versin canim insallah onada en kisa zamanda bi kardes gelir.. Olur Allahin izni ile burdaki herkes ayni ozlemle yanip tutusuyor Rabbim herkese en kisa zamanda nasip eder bu guzel duyguyu insallah..
İDARE ediyoruz canım ya mide bulantılarım azaldı.mide yanmam var.boğazlarım enfeksiyon kapmış.işte öyle böyle gidiyoruz.yeni arkadaşlar var galiba epeyce.yeni gelenler le aramıza hoşgeldiler
İDARE ediyoruz canım ya mide bulantılarım azaldı.mide yanmam var.boğazlarım enfeksiyon kapmış.işte öyle böyle gidiyoruz.yeni arkadaşlar var galiba epeyce.yeni gelenler le aramıza hoşgeldiler
Gecmis olsun canim.. Sey ben tam bilmiyorum sen hamile olan arkadaslarimizdan misin? Mide rahatsizligim falan var dedinde o yuzden sordum.. Ben yeni uye oldugum icin cok fazla bilmiyorum..
Gecmis olsun canim.. Sey ben tam bilmiyorum sen hamile olan arkadaslarimizdan misin? Mide rahatsizligim falan var dedinde o yuzden sordum.. Ben yeni uye oldugum icin cok fazla bilmiyorum..
Eyşan çok sevindim inşallah kan testide güzel çıkar sorunsuz bir hamilelik seni bekliyordur dualarımız seninle
Bu ay hamile kalan şimdilik 2. kişi olucaksın zannedersem
Ne güzel hamile kalanlar listesine ekleseler ya eyşanı da
Birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu oluyor
Ne guzel Semra Allah bebisini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.. Bizim gibi bekleyenlerede en kisa zamanda guzel haber almayi tabiki..
Dualarin icin sagol canim.. hamilelerin duasi kabul olur derler bol bol dua et bizim icin..
meleklerim evde yaptığım testte pozitifffff çıktı şuan bayılmak üzereyim eşim geliyor kan testine gitmek için döndüğümde herşeyi ayrıntılı yazacağım inşallah dualarınız benimle olsun rabbim bu nasıl bişey çok mutluyum inşallah kandada çıkar..
Bu arada arkadaşlar bende dün akşam 35 günlük bekleyişin üstüne adet oldum
Bu ayda kısmet değilmiş benide bekleyenler listesinde 26 kasım diye yazarmısınız
Eyşan çok sevindim inşallah kan testide güzel çıkar sorunsuz bir hamilelik seni bekliyordur dualarımız seninle
Bu ay hamile kalan şimdilik 2. kişi olucaksın zannedersem
Ne güzel hamile kalanlar listesine ekleseler ya eyşanı da
Birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu oluyor