Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar
mrs m cim canım çok üzülme yalnız değilsin ben de bugün regl oldum

yaaaa sende mi 🙁((

ben 2 gün önce enfeksiyondan dolayı kan gelmişti regl sanıp yeterince üzülüp ağlamıştım. ondan şimdi takmıyorum regl fikrine alışmıştım yani.

hayırlısı canım inşallah bizim bebişlerimiz de hayırlısıyla gelecek.

kimse üzülmesin adet olduğuna ne olur rabbim böyle uygun görmüş deyip zamanı beklemek en doğrusu..çevreyi onu bunu şunu boşverip evliliğimizde çocukla yapamayacağımız yada daha zor yapabileceğimiz şeylerin tadını çıkarmak gerek..

kimse üzülmesin adet olduğuna ne olur rabbim böyle uygun görmüş deyip zamanı beklemek en doğrusu..çevreyi onu bunu şunu boşverip evliliğimizde çocukla yapamayacağımız yada daha zor yapabileceğimiz şeylerin tadını çıkarmak gerek..

haklısın canım, inşallah hayırlı zamanda ve en kısa sürede bebişlerimiz gelir. tıp çok ilerledi, bu da bizim için inanılmaz sevindirici birşey.

hepimiz için hayırlısı. ben de reglden sonra kontrole gideceğim. iyi bir hastane öğrendim.

çok haklısın canım sana kesinlikle katılıyorum bebiş şimdiden bile bizim bütün hayatımızı etkiledi ne bi sinema ne bi alışveriş nede özel hayat herşey değişti bulantı ve kusmalarımdan dolayı tabi bunlar geçici ama herşeyin tadını çıkarmak lazım zamanı geldiğinde o bizi bulup gelicek zaten

benimde üzülmeme fırsat kalmadı daha tuvaletten çıkıp yerime gelene kadar bir arkadaşım cepten aradı.bebeğine amniyo sentez yapılacakmış çok üzüldüm.sonra dedim ki kendime hiçbirşey için üzülmeyeceğim.şu an üzüldüğüm şey için ileride benim için daha iyi olacağını ve iyiki demiyeceğim ne malum

benimde üzülmeme fırsat kalmadı daha tuvaletten çıkıp yerime gelene kadar bir arkadaşım cepten aradı.bebeğine amniyo sentez yapılacakmış çok üzüldüm.sonra dedim ki kendime hiçbirşey için üzülmeyeceğim.şu an üzüldüğüm şey için ileride benim için daha iyi olacağını ve iyiki demiyeceğim ne malum

off yazık ya allah sağlık versin onlara. bize de hayırlı zamanda ve hayırlıysa eğer bebek nasip etsin rabbim.

kızlar bu arada benim yeni tarihim değişiyor, 18-20 kasım diye değiştirebilir misiniz?

bu arada ben bu sayfayı kullanmayı mı bilmiyorum anlamadım sayfada durmadan hatalar oluşuyor neden olduğu konusunda bir bilginiz var mı?

Geri