Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kimse üzülmesin adet olduğuna ne olur rabbim böyle uygun görmüş deyip zamanı beklemek en doğrusu..çevreyi onu bunu şunu boşverip evliliğimizde çocukla yapamayacağımız yada daha zor yapabileceğimiz şeylerin tadını çıkarmak gerek..
kimse üzülmesin adet olduğuna ne olur rabbim böyle uygun görmüş deyip zamanı beklemek en doğrusu..çevreyi onu bunu şunu boşverip evliliğimizde çocukla yapamayacağımız yada daha zor yapabileceğimiz şeylerin tadını çıkarmak gerek..
çok haklısın canım sana kesinlikle katılıyorum bebiş şimdiden bile bizim bütün hayatımızı etkiledi ne bi sinema ne bi alışveriş nede özel hayat herşey değişti bulantı ve kusmalarımdan dolayı tabi bunlar geçici ama herşeyin tadını çıkarmak lazım zamanı geldiğinde o bizi bulup gelicek zaten
benimde üzülmeme fırsat kalmadı daha tuvaletten çıkıp yerime gelene kadar bir arkadaşım cepten aradı.bebeğine amniyo sentez yapılacakmış çok üzüldüm.sonra dedim ki kendime hiçbirşey için üzülmeyeceğim.şu an üzüldüğüm şey için ileride benim için daha iyi olacağını ve iyiki demiyeceğim ne malum
benimde üzülmeme fırsat kalmadı daha tuvaletten çıkıp yerime gelene kadar bir arkadaşım cepten aradı.bebeğine amniyo sentez yapılacakmış çok üzüldüm.sonra dedim ki kendime hiçbirşey için üzülmeyeceğim.şu an üzüldüğüm şey için ileride benim için daha iyi olacağını ve iyiki demiyeceğim ne malum
zamanla alışırsın ilk zaman bana da karışık geliyordu. neden hata veriyor ki, hani kalabalık değiliz bir yoğunluk olsa neyse. senin internet hattınla ilgili olabilir.