Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla allah hakında hayırlısını versin canım ama illa belirti olcak diye bişey yok benim bütün belirtilerim vardı ama bebiş yoktu hayırlısıyla inşallah bebiş olur

saol canim allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin .......
testte adetten 4 gün öncesine %53 garanti adetin ilk gününe ise %99 garanti veriyo bilmiyom artik ne kadar dogru ama,,,
ben testi sabah ilk idrarimlami yapmalim bi fikrin varmi??
ben dahaönce hic test yapmadim da😀
yok sadece midemde yanma var biraz ne biliym karnimin alt tarafinda sislik hissi var tabi simdi adet olcakmis gibi agri var ama .....bacaklarim ve belim cok agriyodu dün bugün hala belim agriyo ve gögüslerim masallah nadide sultana döndü😀

canım ne dıcem sana okuyorum yazılarınıda bence artık testı yapabılırsın beklemının anlamı yok hiç zaten senın günün geçmıs ve gögüslerınde önemlı bır belırtı günün geçtıgı için ıllakı sabah yapman gerekmez testı beklemene gerek yok yanı ama sen bılırsın yınede tatlım ama bu kadar panık yapma rahat ol ve cesaretını topla yap testını tamam hadı bakalım güzel haberlerını beklıyoruz

selam kızlar nasılsınız..
yaz güneşi bebişin erkekmiş çok güzel... Allah hayırlısını versinde gerisi önemli değil
mrs m senden umarım güzel haberler alırız heyecanla bekliyorum valla..
özzlemcim belirtilerine bakılırsa ümitlendirmek istemem ama var gibi bende de özellikle mide yanması olmuştu test için beklemek istersen biraz daha bekle ama bence çıkar testte varsa gerçi benim bir hafta kadar geçmişti ama silikte olsa çıkar diye tahmin ediyorum
Allahım inşallah güzel bebiş haberleri alırız bol bol...
AMİNN

ilgin icin saol canim ama ben sabahi bekliim en iisi yani bilmiyom off ya ne zormusss.
yarin aksam size güzel haberler veririm insallah simdik almanca sinavim icin ders calismak zorundayimm aksam acarim tekrar kizlar kendinize dikkat edin .
bugün cuma günü allah hepinizin sesini duyar insallah dualarim sizlerle......

Merhaba kızlar,

Reglim bu sabah başladı hem de kesin olarak. Çok karnım ağrıyor. Üzülmedim çünkü 2 gün önce yeterince üzülmüştüm. Bu ay da kısmet olmadı. Hayırlısı inşallah.

hayırlısı olsun tatlım inşallah bidahaki aya tutar üzme kendini bu ay çok rahat olmaya çalış inşallah sen ve diğer arkadaşlarım sabrınızın mükafatını alırsınız

hayırlısı olsun tatlım inşallah bidahaki aya tutar üzme kendini bu ay çok rahat olmaya çalış inşallah sen ve diğer arkadaşlarım sabrınızın mükafatını alırsınız

inşallah canım sağol. bu ay cidden çok rahattım ama kısmet olmadı. hayırlısı inşallah.
belki de şundan olmamıştır, benim yüzük falına göre ilk çocuğum erkek görünüyor, ama bu ay çin takvimine göre kız görünüyordu ondan olmadı galiba 🙂

bu da işin şakası, allah ne zaman nasip ederse o zaman inş.

😛iha:ay Allah iyiliğini versin çok güldüm sana bişey diyimmi aynısı şu anda bende de geçerli yüzük erkek çin falı kız diyor hatta bende hesaplamıştım ohooo daha çok var hamile kalmama diyodum ama herşey kısmet tabiki bakalım hangisi doğru çıkacak:laugh:

evet evet sende bu olayı çözümleriz, şu cinsiyet vakti bir gelsin de görelim valla 🙂 öyle valla herşey kısmet.