Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar merhaba,mrs m canım bukadar takmamaya çalış,inan sadece senin başına gelmiyor,kendini suçlama sakın ...buarada kızlar bi de şu açıdan bakın,ben bu dönem hamile kalmak da istemiyorum aslında,zaten zamana bırakma kararı almıştım,rahatım yani,bi de şu domuz gribi çıkınca inanın şuara istemiyorum,hamile arkadaşlar çok endişeliler haklı olarak,aşıyı vurur bi derty vurulma bi dert,yani herşeyin hayırlısı,hele senle ben mrs m öğretmenler çok büyük tehlikede,o yüzden üzülmeyin kızlar...

Günaydın meleklerimmmm.bu sabah size çok güzel haberler vermek isterdim fakat veremiyorum.çok istememe çok uğraşmama ve sabretmeme rağmen rabbim daha henüz anlıma yazmamış ki bebeğimi o küçücük kalp atışlarını hareketlerini daha henüz görebilme şansım olmadı maalesef.üzülmüyorummm isyanda etmiyorum allahın bir bildiği vardır elbet diyorummm ve sineye çekiyorum kendimi.belki tedaviye başlarım yeniden belkide ara verirrim belli bir müddet.şuan kafam biraz karışık olduğundan net cevaplar veremiyorum bugün kendime kafa izni yaptım kimseyle fazla konuşmak istemiyorum.sizlere minnetterım hep yanımda oldunuz beni hiç yalnız bırakmadınız çok sağolun arkadaşlar bundan sonrada ben bi yere gitmem allahın izniyle.sizleri bende yalnız bırakmam inşallah kafam sağlam olduğu sürece çıldırmadığım sürece yılmadığım sürece.inşallah bekleyen arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız.içim yanıyo kavruluyo ama hissettirmemeye çalışıyorum çok zor bi durum olsa gerek yoksa burda herkes ne oldu ne oldu diye soru sormaya başlarlar kime ne diceksin en iyisi susmak.

yine her ay beklediğim gibi bu ayda bekledim seni
ama sen yine gelmedin be meleğim
yine yalnız bıraktın beni
olsun ben yine seni bekleyeceğim bir ömür boyu
gelsende gelmesende..........................
Canım benim okurken içim çok kötü oldu ....Duygularını okadar güzel ifade etmişsinki seni anlamamak mümkün değil....Ben inanıyorumki bu sabrının sonu selamet RABBİM mükafatını tez vakitte versin cnm arkadaşım.Burda seni çok sevenlerin var biliyorsun kalbin o kadar temizki seni hepimiz seviyoruz. senin güzel haberini inşallah yakın bir zamanda hep beraber kutlarız, herşey gönlünce olsun.

Regl olan arkadaşlarım hepinize duvacıyım umarım sizlerde hayırlı zamanda hayırlısıyla bebişlerinize tez zaman da kavuşursunuz .

Selzeh tatlım heray ümitle bende o güzel haberini duymakiçin sabırsızlanıyorum sen biraz dinlen belki takmadığın zaman daha çabuk olur gönlünce olsun cnm.

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
özzlemm...........................21 Ekim
duygum_06........................24 Ekim
birmur...............................24-25 Ekim
Desen.................................27 Ekim
ela_1982............................28 Ekim
ebruaker....................3-4 Kasım
burcums.......................9 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
mrs.m................................16-18 Kasım
Lalezar.............................17 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:

yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:

kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:

eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(Ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:

Son düzenleme:
KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
özzlemm...........................21 Ekim
duygum_06........................24 Ekim
birmur...............................24-25 Ekim
Desen.................................27 Ekim
ela_1982............................28 Ekim
ebruaker....................3-4 Kasım
burcums.......................9 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
mrs.m................................16-18 Kasım
Lalezar.............................17 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(Ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:

Bebek telaşından düğün tarihimi unutmuşum, şimdi dikkat ettim :shootout: 17 kasım bizim 2. düğün yıldönümümüz... :laugh: 2 senedir tırmalıyoruz anlayacağınız BEBEK BEBEK BEBEK diye.... :ang:

Geri