yani ne zamandır bakıyorumda bekleyenler listesi boş cnm herkez günü gelmeden siliniyo zaten sitedede kimse kalmadıya gündüzleri bakıyorum herkez gitmiş biraz uzaklaşmak istiyorlar haklılarda sanırım etkilenip kafaya fazla takılıyo nasip inşallah herkez kavuşur bebeğine
insallah canim ya insallah öyledir kan testi biraz zor da normal testi yapacam eger yarin öglene kadar gelmezse.insallah burdan size hayirli haberler veririm
ya bu arada bi yerde kiraz sapi ii gelisyomus diye okudum neye ii geliyomus onu b i aciklayin hel???????
insallah canim ya insallah öyledir kan testi biraz zor da normal testi yapacam eger yarin öglene kadar gelmezse.insallah burdan size hayirli haberler veririm
ya bu arada bi yerde kiraz sapi ii gelisyomus diye okudum neye ii geliyomus onu b i aciklayin hel???????
Kiraz sapı iltihapa iyi geliyormuş, idrar yolları iltihabı, vajinal iltihaba falan.' gün önce bir arkadaşımla konuştum.İdarar yollarında iltihap varmış çok.Antibiyotik içmeyip sabah akşam kiraz sapı kaynatıp içmiş.Tekrar tahlil yaptırmış iltihap kalmamış.Kendim yapmasam inanmazdım çok şaşırdım dedi
Kiraz sapı iltihapa iyi geliyormuş, idrar yolları iltihabı, vajinal iltihaba falan.' gün önce bir arkadaşımla konuştum.İdarar yollarında iltihap varmış çok.Antibiyotik içmeyip sabah akşam kiraz sapı kaynatıp içmiş.Tekrar tahlil yaptırmış iltihap kalmamış.Kendim yapmasam inanmazdım çok şaşırdım dedi
Canım slm🙂
Üzüldüm hamile olmadığına ama şaşırdım biraz da:hıms: Nasıl yaniii şimdi sen hamile miyim değil miyim diye test yaptırmaya gittin ve yumurtan çatlamak üzere miymiş anlamadım nasıl oluyoo yaaa????Senin günün mü geçti veya geç mi yumurtluyormuşsun???
Ayyy çok karışık sordum de mii???
İnş. anlatabilmişimdir bi cvp yazarsan çok memnun olurum tatlım🙂
kusura bakmayın kızlar geç cvp oldu ama.canım bende anlamadım herşey düzenliydi bi bebek olsun dedik ondada günüm geçti gebelik belirtileri yaşadım baya baya meğer hamile değilmişim bende anlamadım yumurtlama geç olmuş bu ay daha önce hiç olmamıştı bu ayda kaldı bemim hamilelik anlıcağınız
kusura bakmayın kızlar geç cvp oldu ama.canım bende anlamadım herşey düzenliydi bi bebek olsun dedik ondada günüm geçti gebelik belirtileri yaşadım baya baya meğer hamile değilmişim bende anlamadım yumurtlama geç olmuş bu ay daha önce hiç olmamıştı bu ayda kaldı bemim hamilelik anlıcağınız
canim hakkinda hayirlisi iste hormonlar böyle dengesizlesiveriyolar sen bseye karar verdiin zaman
takma kafana bidahaki ay olcak insallah sen moralini yüksek tut yeterki
canim hakkinda hayirlisi iste hormonlar böyle dengesizlesiveriyolar sen bseye karar verdiin zaman takma kafana bidahaki ay olcak insallah sen moralini yüksek tut yeterki
desteğin için sağol canım yaaa ama artık takmamayı öğreniyorum bu ikinci aydı denememde gerçi çok erken, ama umursamıycam artık öyle olunca daha çabuk hamile kalırsın diyorlar. Rabbim hayırlısını versin hepimize.Ehhhh artık bebişinde keyfi bilir istediği zaman gelsin biz sabirla bekliyoruz...