nur85................................21 Ekim özzlemm...........................21 Ekim Lalezar...............................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim Yazgülü24........................30 Ekim ebruaker....................3-4 Kasım burcums.......................9 Kasım arzu85.............................13 kasım
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(Ekim anne adayı süperrrrrrr))
merhaba kızlar niye kimseler yok
normalde 28 günde iken geçen ay 30 da olduydum bu gün 32.gün
program ismi gibi dimi
ne dersiniz test de çıkmaz dimi olsada
Merhaba arkadaslar.. Bir kac gundur pek yazamadim ama takip ettim burayi.. Malesef daha sevindirici haber alamadik.. Benimde daha normalde 10 gunum olmasina ragmen bugun adetim geldi.. Listede kalip sabirsizlikla beklemek isterdim ama olmadi malesef bu ayda.. Rabbim boyle uygun gormus.. su anda isteyim ve moralim o kadar bozukki anlatamam.. Paylasabilecegim kimse yok yanimda o yuzden icimi buraya dokmek istedim.. Bu ayda malesef umutlarim bosa cikti.. Umarim bekleyen arkadaslarimizdan guzel haberler aliriz.. Allahim butun isteyenlere en kisa zamanda o guzel duyguyu tatmayi nasip etsin..
evt canım bayağ bi sessizleşmiş burası yaaa kimseler kalmamış gelir umarım en yakın zamnda .bende seni merak ettim belki dedim kanda yanılma olmuştur bukadar gecikince neyse regl olmuşsun fakat kistin oluşmuş demek biran önce tedaviye başla bakalım ilk önce kistini bi yok et ondan sonra tekrar bebek için tedaviye başlarsın canım.geçmiş olsun.klomeni ilk sen bu geçtiğimiz aymı kullanmıştın canım günde 3 defa alıyodun sanırım fakat kaç gün kullandın ?
yok canım ben ilk defa bu ay kullandım, günde 1 adet, 5 gün boyunca. Yumurta fazla büyüdüğü için çatlayamamış, 3,5 cm lik kiste dönüşmüş, ama ben hissettim, sol kasığımda sana da yazmıştım ya çok sancım var diye, aşırı sancı vardı özellikle oturup kalkarken, o zaman çatlamaya çalışmış ama çatlayamamış, öyle dedi doktor. Bu sabah başladı reglim, 5. günümde dr a gidecem, kaybolup kaybolmadığına bakacakmış, eğer duruyorsa ilaç tedavisine başlayacakmış öyle dedi.Bu kist sence kendiliğinden gider mi adet kanamasıyla birlikte, bilgin var mı bu konuda
kistin kendiliginden de gidebilir,bazen kistler iki regli arasinda olusup diger regliye kadar geciyormus,gecmemisse de ilac tedavisiyle kuculuyor ve geciyor,bende de olmustu ve gecti bir yildirda terkarlamadi.gecmis olsun.