Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kan testinde negatif çıkmıştı dimi canım inşallah önemli bir problem yoktur kan testi kesin sonuç verir çünkü. git doktora ve bizi gelişmelerden haberdar et

bende 3 gün içinde gidicem regl oldum bugün rabbim yanımızda olsunb hayırlara çıkarsın tüm sorunlarımızı

evet canım ayın 13 de kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı, gebelik yok yani ,klomenden dolayı gecikme yaşıyorum, bakalım dr ne dicek, büyük ihtimal kist oluştu diyecek , neyse 3 saat sonra belli olacak nasıl olsa...

sen yumurta takibine mi başlayacan?

evet canım ayın 13 de kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı, gebelik yok yani ,klomenden dolayı gecikme yaşıyorum, bakalım dr ne dicek, büyük ihtimal kist oluştu diyecek , neyse 3 saat sonra belli olacak nasıl olsa...

sen yumurta takibine mi başlayacan?

galiba canım dr ne yol çizicek heç bilmiyorum canım yanıyor bugün pek giremiiycem belimi incitmişim öpüyorum sizi...

kızlar selam cuma akşamı dr. a gittim, ama keşke gitmez olaydım,
rahim ağzında yara ve polikistik over başlangıcı dedi.hipoglisemini tedavi ettirmeden hamile kalmayı düşünme dedi, en az 10 kilo vermen lazım dedi.dedi de dedi kadın, zaten hiç sevmedim kendisini , bir daha asla kendi doktorumdan başka doktora gitmeyeceğim.Bide bana demez mi ; ne var niye bu kadar çok istiyorsun ikinciyi filan diye , manyak kimbilir ne zannetti,daha üç aydır deniyormuşsunuz , yeni istemişsiniz, yok niye bu kadar takmışım, uyuz, bende dedimki ben 5 senedir istiyorumda kocamı ancak ikna ett,m dedim.
Netice olarak arkadaşlar eşimde bunları duyunca ara verelim dedi önce hipoglisemiyi tedavi ettirelim dedik,zaten onun için verdikleri ilaçta yumurtlamayı düzenliyormuş, hanımefendi öyle dedi.Şimdi aybaşını bekliyorum,endokrin doktoruna gideceğim,zaten o diyet filan verecektir,bu aradada normal düzende devam ederiz herhalde.Bu arada bu ay tutup tutmadığını göremeyeceğini söyledi,ama sağ yumurtalığımdan yumurtlamışım bu ay.İşte böyle arkadaşlarım , iki arkadaşım klomenle ilgili sorular yollamıştı ama ben soramadım çok üzgünüm , kadın o kadar uyuz o kadar höt höt konuştuki araya onları sıkıştıramadım.

merhaba canım çok geçmiş olsun. allah hayırlısını versin. canını üzme. benim de rahim ağzında yara var ama hamile kalmaya engel değilmiş. benim dr da önce tedavi ol sonra bebk düşün demişti ama çok da önemli birşey olmadığı için tedavi olmadım. çünkü rahim ağzı yarası doğumla birlikte de geçebilirmiş.
Bence sen kendi dr undan şaşma, gerisini boşver. Kadın senin psikolojini alt üst etmiş, oysa ki seni rahatlatmalıydı. ayrıca senin 2. yi düşünmenden ona ne? o mu doyuruyor karınlarını......o yüzden hiç sıkma canını canım. kendi doktoruna görün öyle tedaviye başla.

bu arada bugün kimsecikler uğramıyor mekana, fırtına öncesi sessizlik mi bu? inşallah öyledir, şöle bol hamişli bi fırtına eser bu hafta burada inşallahhhhhhh

evet ben de yeni geldim kimseyi göremedim. olabilir valla bekleyen çoookkk ben de dahil 🙂 allahım inşallah yüzümüze güler. amiiiiiiinnnnnnnnnnnn inşallah.

ya ben bu sayfalarda yazamıyorum artık,kullanıcı adımı şifremi doğru yazınca açmıyor, yanlış yazınca açıyor, ama bu seferde alıntı yapamıyorum..kafayı yedi explorer...

mrs.m teşekkür ederim , haklısın bir daha asla kendi dr.umdan başka bir yere gitmeyeceğim.Sabahtan beri endorin dr. u araştırıyorum , Şehnaz bir bayan önermişti ama bana uymadı fiyat ve yer açısından.

Geri