Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yeni gördüm yani yeni geldi kusura bakma..
hayir henüz dr gitmedim eger bu ayda olmazsa gitcem insallah gerek kalmaz ama kismet.
evet zaten kafaya takmaylada cok alakasi varmis yani stres hep olumsuz etkiliyomus..
buay bende ii calisamadim ama belli olmaz kafaya takmamaya calistim cünkü.
sen gittinmi hic drß
vede ne biliym bi calisman oldumu ates ölcmek gibi falan?

yeni gördüm yani yeni geldi kusura bakma..
hayir henüz dr gitmedim eger bu ayda olmazsa gitcem insallah gerek kalmaz ama kismet.
evet zaten kafaya takmaylada cok alakasi varmis yani stres hep olumsuz etkiliyomus..
buay bende ii calisamadim ama belli olmaz kafaya takmamaya calistim cünkü.
sen gittinmi hic drß
vede ne biliym bi calisman oldumu ates ölcmek gibi falan?
yok canım bende doktora gitmedim hiç bi kaç ay daha bekleyim olmassa doktora gitmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık hamile kalma konusunda biliyosun türkiyede beklenen riskler var domuz gribiyle alakalı senaryolar çok korkutucu ondan kafam allak bullak evet stres gebe kalmayı engelleyen en büyük engellerden bir bunu doktorlarda söylüyo ilk başlarda yapamıyodum sürekli kafaya takıyodum ama artık relaks hiç bişeyi kafaya takmıyorum rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah

ben hic oyöntemleri falan denemedim..
bide bu ovulasyonu ölcme aletleri falan bilmiyorum denemelmiydim ama..
bakalim bi dr gidelim hayirlisiyla sorunu bi ögreneyim yoksa adetim cok düzenli 28 günde bi oluyorum..
görünürde bi problem yok gibi ama tüpler falanda kapali olabilir

aman canim allah korusun düsünme onlari bizde burda cok tedirginiz...
evet strese bagli olarak hormonlar kötü etkileniyor ve haliyle düzenli olan seyler düzensizlesiyor.
senin icin erken benncede bi kac ay bekle ama sekin bi sekilde adten falan düzenliyse ve kistmis falan olmadii sürece bi sorunun yok ve olabilir yumurtlama günlrini takip et ve ne biliym bunu ödevmis gibi yapma.allah gönlüne göre verecektir.
kendi istedigin sekilde gir iliskiye onu sirf cocuk olsun diye degil yani..umarim olur en kisa zamanda...

aman canim allah korusun düsünme onlari bizde burda cok tedirginiz...
evet strese bagli olarak hormonlar kötü etkileniyor ve haliyle düzenli olan seyler düzensizlesiyor.
senin icin erken benncede bi kac ay bekle ama sekin bi sekilde adten falan düzenliyse ve kistmis falan olmadii sürece bi sorunun yok ve olabilir yumurtlama günlrini takip et ve ne biliym bunu ödevmis gibi yapma.allah gönlüne göre verecektir.
kendi istedigin sekilde gir iliskiye onu sirf cocuk olsun diye degil yani..umarim olur en kisa zamanda...
amin canım şuan kızamıkcık aşını araştırıyorum gebelikten önce olunmusı gerekiyomuşuz peki ilk okulda yıplan aşılar neydi kızamık aşısı diilmiydi kafam karışık

ya zaten gerekli asilar bebekken ve okulda yapiliyo ikinciye gerek olduugunu sanmiyrum yani bu benim düsüncem.
kafani bularla yorma bence daha cok strese gireceksin yoksa.
yaptirmayi ben hic düsünmüyorum yani asi falan ki ben hic öyle grip asisinida olmam..
komik gelebilir ama 😀

ya sohbetin cok güzel memnun oldum ama benim cok uykum geldii
sana ii geceler diliyorum
tatli tatli rüyalar diliyorum yeni güne güzelliklerle uyanman dilegiyle
öpüldün
ha bu arada kafani takma bseye

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
özzlemm...........................21 Ekim
Lalezar...............................22 Ekim
mrs.m................................22-24 Ekim
duygum_06........................24 Ekim
birmur...............................24-25 Ekim
Desen.................................27 Ekim
ela_1982............................28 Ekim
Yazgülü24........................30 Ekim
ebruaker....................3-4 Kasım
burcums.......................9 Kasım
arzu85.............................13 kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(Ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:

Geri