amin canım inşallah rabbim bu güzel duyguyu bizede yaşatır canım iyiyim bende bildiğin gibi değişen bişey yok site eskisi gibi senin pcden kaynaklanıyodur belki
amin canım inşallah rabbim bu güzel duyguyu bizede yaşatır canım iyiyim bende bildiğin gibi değişen bişey yok site eskisi gibi senin pcden kaynaklanıyodur belki
benim internet biraz yavasta canim kusura bakma...
amin insallah ..
ne za,mandan beri deniyorsunuz...?
ben 9 ay olcak adetimide 21 de bekliyom insallah olmam ama bi belirti yok simdilik gecenlerde gögüslerim agriyodu ama gecti anlamiyom yani
benim internet biraz yavasta canim kusura bakma...
amin insallah ..
ne za,mandan beri deniyorsunuz...?
ben 9 ay olcak adetimide 21 de bekliyom insallah olmam ama bi belirti yok simdilik gecenlerde gögüslerim agriyodu ama gecti anlamiyom yani
valla net bi ay söyleyemiyorum ama baya oldu bi 5-6 ay belki daha fazla ama bu geçen aylarda ciddi anlamda bi gayret sarfettmedik ama bu ay ciddi şekilde istiyoruz bakalım benden önce eşim hevesli çocuk konusunda ama alıştım ben artık eskisi gibi çok fazla kama takmıyorum benimde regli tarihim 24 dü bakalım sonuç ne olucak benim her ay olduğu gibi yine belirtilerim var ama çokta takılı kalmıyorum belirtilere en belirgin belirti göğüs uçlarımın acıması