Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canım ya dr vermedi, benim en yakın iki arkadaşım ilk denemelerinde klomenle hamile kaldılar, iğne falan yok, ben de geçen ay denedim ilk defa ama sonuç ortada. Haftasonu girdiği için araya dr gidemedim, pazartesi regl olsam da olmasam da gidecem, bakalım ne olacak

slm ii aksamlar kizlar nasilsiniz..

valla bende aynen sizler gibi düsünüyom kafaya taktikca olacagi varsada olmuyo anlamadim gitti bu isi yaaa...
en iisi böyle bi sorun yokmus gibi davranmak ama basarabilen varmi bilemem....

canım göğüslerimde acıma özellikle uçlarda ama bu adetten öncede olur..belimde kasıklarımda ara ara giren sancı batmalar var doktorum bebek döllendiyse tutunması için progeston ve bebek asprini verdi onları içiyorum feci gripim ve ilaç kullanamıyoorum ya bebek varsa diye..en geç 28.günde adet olurum hiç 29.da olmadım 26 ile 28 arasında değişiyor yani 22 si gibi bekliyorum..heveslenmemek istiyorum ama olmuyor işte olmuyor hele filmden sonra kalanları duyunca ohooo ben çok tan uçtum

2 gün önce doktora gittik,geçen ay mercimek büyüklüğünde olan bebişim kocaman olmuş iki elinin beş parmağını gördük.uyuyordu doktor amcası uyandırmak için karnımı titretti,oda irkilip birden uyandı elini bacağını harekt ettirdi.ense kalınlığı süper çıktı .ikili test için kan verdik,inşallah sonuçlar güzel çıkar.bu arada bulantılarım geçti,sadece sabah var onada şükrediyorum.ama iştahsızlık,tiksinti ve uykulu hallerim devam🙂ve karnım üçüncü ayın sonunda belirginleşmeye başladı ve artık çok sevdiğim kotum olmuyor.hamile kıyafeti için alışverişe çıkıyoruz ama malesef istediğim şeyleri bulamadım bir türlü🙂bu arada yeni hamile kalan arkadaşlarım vahidem ve aşk meleğini kutluyorum,inşallah hayırlısı ile saglıklı bir şekilde bebeklerini Allahım kucaklarıma almayı nasib eder.ve en kısa zamanda Allahım sizlerede nasib eder.hepinizi öptüm görüşmek üzere🙂

ay canım ne kadar güzel rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına alamayı nasip etsin