Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hazal canim rahim agzi yumusamasi testini nasil kullanacagiz dogrusu bilemiyorum.Ben bunu denesem bile bana biraz zor gibi geldi.

canım adetin yaklaştığı için de olabilir bazı hanımlarda gebelik belirtisi olarak da olabiliyo kesin bişi söylemek mümkün değil.. ancak adetin geçerse geçtikten bir iki gün sonra kan tahlili yaptır(beta-hcg) negatif çıkarsa ve yine adet olmazsan 1 hafta sonra testi tekrarla yine negatif çıkarsa doğruuuu kadın doğumcuya.. 🙂

insallah adetim gelmezde dooogruu dr giderim ve civciv cikar...
cvp verdiin icin saol.
bide haklisin günü denk gelmisse iliskiden sonraki ay hemen hamile kalinmis olabilir ama böyle tesadüflere sasirmamak elde deil ki.

ve bu parmak kontrol ne icin ve nasil oluyo anlamadim okudum ama bu sertlik nerde hisssedilicek onu anlamadim...

Yani nasilsa kanama ile spermler olur diye rahat olmamak gerekli,bu en cok bilinen yanlislardan biriymis.
nasılsa kanama ile spermler ölür diye bişi söylemedim.. vaginanın pH yani asitlilik derecesini etkileyen herşey spermlerin yaşamlarını olumsuz etkiler bazen kanamaya rağmen de gebelik olabilir ama bunlar düşük yüzdelerdir..enfeksiyon kanama mantar hastalığı v.s...nin vajen pH ı üzerine olan etkisi spermatosit (sperma öldürücü) etki yapar..bak ben olurmuş öyleymiş demiyorum..bildiğim için net söylüyorum..hele ilk gecede gebe kalma olasılığının arttığı tamamen yanlış bilgi

Kızlar birşey sorucam eski sayfalarda kendi kendini muayene ile hamile kalıp kalmadığını anlıyormuş eskiler diye birşey okumuştum .
Bende bir haftadır muayne ediyordum.(gülmeyin)dün gece sert olarak ve aşağıada farkettim ama bugün yine yukarı çıkmış bu nedemek sizce şimdi.
Deneyeniniz yada bilgisi olanınız varmı
internette araştırayım dedim ama adet öncesi rahim ağzı diye arattırıyorum hiçbir bilgi bulamadım
ümitlerim boşa biliyorum ama yinede ümitlenmeden duramıyorum
slm biz bu yöntemi bu forumdan bikaç kişi düzenli olarak denedik ama fos çıktı doğru bi bilgi diil yani o serlik bi var oluyo bi yok oluyo yok olduğunda hamileyim değip hayaller kurdum ama kırmızılar geldiğinde acayip derecede hayal kırıklığına uğradım en erken gebelik belirtileri sayfasından takip edebilirsin yazışmalarımızı denemenizi tavsiye etmem bizzat denedim ve doğru bi yöntem olmadığına kanaat getirdim

arkadaşlarım birazcık sabır gösterelim ve adetimizin gecikmesini bekleyelim enfeksiyona ve bir takım hastalıklara davetiye çıkarmayalım çok hassas bi yer olduğunu hepimiz biliyoruz..ama işte çatlıyoruz meraktan..ama bekleyelimde adet geçsin öylede böylede en büyük belirti nasılsa..

kızlar diyorum bende denedim olmadı mikrop kaptığımla kaldım lütfen denemeyin boşu boşuna pırkalamayın sabredin bekleyin şunu bilin ne kadar yıkarsanız yıkayın tırnak aranızdaki mikrop çıkmaz ve en pis olan yer dikkat edin ben mikrop kaptım yapmayın

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
özzlemm...........................21 Ekim
Lalezar...............................22 Ekim
mrs.m................................22-24 Ekim
duygum_06........................24 Ekim
birmur...............................24-25 Ekim
Desen.................................27 Ekim
ela_1982............................28 Ekim
Yazgülü24........................30 Ekim
ebruaker....................3-4 Kasım
burcums.......................9 Kasım
arzu85.............................13 kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(Ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:

kızlar açıkçası bende 2 gündür lekenme var ve bugünde gelmedi. bugün dahil 3 gün içinde gelmezse dr ye gideceğim bakalım beklemedeyim. hiç belirti yok yine aynı adet belirtisi göğüs acıması uyku hali oda çalışıyorum ve evde boya işleri var uykusuz kadım bu sebepten bide çok hafifi mide bulantısı ama regl olacağım zaman genelde yapar bakalım ne çıkacak bel ağrısıda var

Geri