arkadaslar duzenli bir cinsel birliktelik oldugu halde ciftlerin yuzde 57 si ucuncu ayda,yuzde 72 si 6.ayda yuzde 85 i birinci yilin sonunda hamile kaliyor,ayrica hamilelik icin gereken sure ciftlerin yasi ilerledikce artiyor.Ne kadar erken olursa o kadar iyi sanirim.
Benim anladığım kadarıyla yumurtladıktan sonraki dönemde rahim ağzı yumuşak ve yukarıda oluyor
Eğer döllenme gerçekleşmiş ve bebk tutunmuşsa rahim yukarıda ve yumşak kalıyor.Yok döllenme veyerleşme gerçekleşmezse rahim ağzı ele gelecek şekilde sert ve aşağıda oluyor
Bilenler benim nacizane yorumlarıma bir yorum katarsa sevinirim bakalım anlamışmıyım🙂
slm canim bunu o yontemi bende okumustum ve her ay denedim o misket gibi sey hep duruyor regl gunu gelince daha cok sertlesiyor egerki dollenme olursa o sey kaybolurmus icerisi bos olurmus bende hep vardi ve hamisde kalamadim ama sanirim 2 3 arkadasimizda denediler ve onlarda hic birsey degmemis bosumus icersi bence dogru gibi bu yontem.ama kizlar hijyene dikkat edelim.
Canim ben bu bilgiyi bir jinekoloji sitesinden okumustum,bir ara bayagi bir arastirma yapmistim bu konuda,sende bir arastir.Fakat cok site dolastigim icin su an nerede okudugumu bilmiyorum.
araştırmaya gerek olamyacak kadar acaip.. her sitede doğru şeyler yazacak diye bişi yok.. şimdi ben sana şöyle anlatayım..diyelim ki evlendiğin günden 3 gün sonra regl günün.. nasıl hamile kalacaksın yumurta gitmiş yerinde yeller esiyo..istersen amuda kalk bekle olmaz imkansız.. başka bişi daha.. ilk gece kızlık zarının zedelenmesinden dolayı oluşan hafif ya da fazla derecedeki kanama zaten sperm hücrelerini öldürür.. aksine gebelik şansını azaltır.. ama denk gelen yok mudur tabiiiki vardır ama ilk cinsel ilişkide şans artar diye bişi mümkün olamaz..nerde okuduysan o sitedeki yazanlara güvenme benden söylemesi sevgiler arkadaşım
Canim eger yumurtlama olmussa rahim agzi yumusak oluyormus,yumurtlama olmadan once ise sert oluyormus,pek kullanilacak bir yontem gibi gelmedi bana.bunu anlamak cok zor olmali.