Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hepinize gunaydin melekler.. Nasilsiniz bugun? Ben idare ediyorum iste rutin isler..

Jellibon cok sagol canim verdigin bilgiler ve paylastigin yorumlar icin.. Sen dene bu kuru ve bizide sonuclarindan haberdar edersin muhakkak.. bende bu arada doktora gidip gorunmek istiyorum bu ayda tutmassa sonra baslayacagim bu kurlere..(insallah gerek kalmaz tabi ama hayirlisi)

Opuyorum herkesi

kesinlikle doktoro git canım erken falan da dese boşver bir muayne ol bide şeker hastaları uygulamasın dikkat edin arkadaşlar bende reglimi bekliyorum bu hafta içinde başlayacağım

kesinlikle doktoro git canım erken falan da dese boşver bir muayne ol bide şeker hastaları uygulamasın dikkat edin arkadaşlar bende reglimi bekliyorum bu hafta içinde başlayacağım

Haklisin canim bu ayda bekleyip kesinlikle gidecegim artik zaten o zaman bekle dedigi bir senede dolmus olacak..

Guzelim insallah adet olmazsin bu haftada sanada gerek kalmaz.. Biraz belirtilerim var demistin degil mi?..

Haklisin canim bu ayda bekleyip kesinlikle gidecegim artik zaten o zaman bekle dedigi bir senede dolmus olacak..

Guzelim insallah adet olmazsin bu haftada sanada gerek kalmaz.. Biraz belirtilerim var demistin degil mi?..

yok canım yaaa belirtiler hep aynı değişmiyorki hiç adet olucam galiba bu ayda boşa gitti ama olsun yinede rabbim hayırlısını vericek buna inanıyorum. kasıklarım ağrıyor sadece oda adet belirtisi bakalım ne çıkıcak inşallah sen hamiş olursun bu ay. çok zor beklemek dimi rabbim sabrını yüreğimize koysun

Bellimi olur be guzelim bir bakmissin belkide hamissin Allahin izni ile..

1 ay umutla sabirla bekliyorsun sonra adet gorunce resmen yikiliyorsun degil mi 🙁 Bende yasiyorum ayni seyi..

Benimde kasiklarim gecen hafta baya agrimisti ama su anda agrim falan yok hic.. Ne bileyim o zaman biraz umutlanmistim ama su anda umudum pek yok zaten daha adetimede baya var..

Amin gulum rabbim sabrimizi versin ve en onemlisi dermansiz dert vermesin..

kesinlikle dermansız dert vermesin allah sağlımızı arattırmasın. çok şükür halimize. her ay umutlanmayacağız diyoruz ama her ay bi okadar umudumuz artıyor zor bişey bazen hamiş birini görmek bile istemiyorum çok zor 🙁

Amin canim benim.. Tabikide cok sukur ne dermansiz hastaliklarla ugrasan insanlar var dunyada Rabbim onlara guc kuvvet ve saglik versin.. Bizede bir bebis insallah 🙂

Evet her ay bende oyle diyorum ama elimde degil umutlanmamak..

Hamis birini gorunce bende imreniyorum.. Kiskanmiyorum kesinlikle ama sadece imrenerek bakiyorum birgun banada nasip olacakmi acaba diye dusunuyorum..

ban olsam kafayı yerim diye düşünüyorum okadar mucize yani piyangonun bana çıkma ihtimali ne kadar sa hamiş kalma ihtimalim öle gibi geliyor :minik:

ban olsam kafayı yerim diye düşünüyorum okadar mucize yani piyangonun bana çıkma ihtimali ne kadar sa hamiş kalma ihtimalim öle gibi geliyor :minik:

Degil mi canim.. bazilari varki ellerindeki onlara sunulan bu guzelligin farkinda bile olmuyorlar.. Helede bazi anneler var cocuklarina iskence falan yapiyorlar iste onlar benim elime gecmesin.. nasil bir vicdan bu ya.. Ben gozumden sakinirim bir evladim olsa onlar kendileri zarar veriyor..

Allahim boylelerinden korusun..

sorma o işkence yapanları ban ne yapam onlar insan değil zaten

dolu dolu sepet dolusu bebişimiz olar inşallahhhhh