Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ii aksamlar melisler nasilsiniz bakem..
kürden bahsedilmis ya onun gercekten etkisi oluyomudur ki...
fatoss cum canim benim allah gönlüne göre versin ya okadar uzun beklediini bilmiyodum ins bu ay tutmustur..

pardon eysancim insallah seninde beklentilerin ii sonuc verir canim ya hepimiz beklentileri ayni allahim ins bu ay tutmustur hepimizinki

Incir kurunu bende denemistim,fakat devam etmedim,bir hafta falan ictim sonra biraktim,yeniden baslamati dusunuyorum.

ii aksamlar melisler nasilsiniz bakem..
kürden bahsedilmis ya onun gercekten etkisi oluyomudur ki...
fatoss cum canim benim allah gönlüne göre versin ya okadar uzun beklediini bilmiyodum ins bu ay tutmustur..

öncelikle herkese günaydınnnnnnnnn hyırlı günler diliyorummm

özlemcim düzenli kullanman gerekir. düzenli kullandığn zaman etki ediyor. ben bu konu hakkında yazılanlardan örnek yapıştırabilirim buraya bakalım tekrr bulabilirsem

başka bir siteden alıntıdır
1. yorum canım herşeyden önce allah ne zamn kısmet ederse bence ama bişey söylicem.. ben incir kürünü yaptım,aynı ande eşime de keçiboynuzu kürünü yaptım ama her sabah erkenden kalkıp onları hazırlamaktan üşendim 1 hafta içtim sonra bıraktım... ben o ay hamile kaldım ama kesinlikle yararı oldu demiyorum diyemem de..herşeyden önce kısmet..

2.yorum canım benim ablam pkoluydu.
yumurtlama tedavisi görüyordu.aşılamaya geçilcekti ama ablam istemiyordu. keçiboynuzu ve incir kürünü uyguladı.dinlenme sürecinde doğal yollarla hamile kaldı mucize gibi!!
umarım dileyen tüm arkadaşlarıma nasip eder inşallah en kısa sürede sonuç alırsınız..

3. yorum merhaba kızlar..yaklaşık 10 aydır evliyim 5 ay önce 4 haftalıkken bebeğimi düşürdüm,kan pıhtılaşması varmış,doktorum folik asit ve aspirin verdi günde 1 tane içiyorum,tekrar hamile kalmak istiyorum hemde nasıl,kimse düşük yaptıgımı bilmediği için artık sormalarından bıktım bebek yokmu yokmu demelerinden..neyse şimdi herşeyime yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum. prof. dr ibrahim saraçoğlu sitesinden yazılanları okudum inanılmaz herkes keçiboynuzu küründen olumlu sonuclar aldıgını söylüyor tabiki once allahın rızasıyla ama ne bileyim umut işte..kullanan arkadaşlarımız varmı veya başka kürleri bilen.. bilgilerimizi burdan paylaşalım lütfen..şimdiden tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum.umarım en kısa zamanda anne oluruz.(bu arkadaş denediği ay hamile kalmış)

4. yorum arkadaşlar bende incir kürünü denedim ve o ay hamile kaldım.Çocukta istiyorduk zaten uzun süre tedavi olmuştum en son aşılama yapıldı tutmadı bende incir kürünü denedim ve o ay hamile kaldım.Allah herkeslere nasip etsin

benden de küçük not kimi 3 ay içinde kimi o ay hamile kalmış. tabiki önce rabbimin izniyle ve düzenli kullanımla bide bol bol dua edin arkadaşlar. bunları yapmadan önce de muhakkak doktorunuza baş vurun tedavi olun yani. hiç bişey yok kken bunu yapmak başka bir bilmediğiniz hastalığınız varsa tetikleyebilir. ben 2 senedir doktora gidiyorum ve problemin olmadığı belli bu yğüzden deneyeceğim. bol şanslar...

Son düzenleme:
başka bir siteden alıntıdır

SELAM arkadaşlar,
incir kürünü bende yaptım, bende yumurtalık tembelliği var,4 yıldır bebek istiyorum olmadı tedavide gördüm, 2 ay ara verdim bu arada incir kürünü yaptım,2. ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu yani rahime yerleşemeden düşük yaptım,hala kanamam devam ediyor hatta,lafın kısası bendede işe yaradı ama tutmadı işte.Bu ay soğan kürü yapmak istiyorum sonraki ay tekrar incir kürüne devam edeceğim bakalım.

buyrun hangi yorumu ekliiim daha

Geri