merhaba tatlımmm.hoş geldin tekrar.ahh ne demek hayatım biz sıcak kanlı olduğumuz için senin gibi sıcak kanlı melekleri çekiyoruz buraya doğru.inşallah tatlım uğurdan ziyade hayatta bizimle beraber aynı beklentide olan insanlar ile barber olmak bi nev i rahatlatıyo insanı tabi çok kaptırmamak şartıyla.evet umut, umuttan başka bi şey yok elimizde Mevlam onu almasın elimizden. amiinnn..
Arkadaslar ben birazdan cikacagim daha eve gidip yemek yapmam lazim.. Hepinize simdiden hayirli aksamlar diliyorum.. Yarin gorusmek dilegiyle melekler hepinizi kocaman opuyorum!!..
canım benim ne güzel bi beste bu böyle çok beğendim beğenmez olurmuyum hiç meleğim benimmm çok sağol valla moral oldu şimdiden🙂[/QUOTE] teşekkür ederim tatlım beğendiğin için senin morelemi ihtiyacın var aşk olsun sendeki moral kimsede yok bi kere 23 24 ay dile kolay tabi ama ben biliyorum sen öyle üzülürüm falan diyon emme sağa bi şeycikler olmazz.tatlım eğer hamileysen inan çook mutlu olurum ama değilsen hamile olmadığına değil sen üzüldüğün için üzülürüm onun için ne olur her halükarda dik dur olurmu?her zaman yanındayızz.
Arkadaslar ben birazdan cikacagim daha eve gidip yemek yapmam lazim.. Hepinize simdiden hayirli aksamlar diliyorum.. Yarin gorusmek dilegiyle melekler hepinizi kocaman opuyorum!!..
teşekkür ederim tatlım beğendiğin için senin morelemi ihtiyacın var aşk olsun sendeki moral kimsede yok bi kere 23 24 ay dile kolay tabi ama ben biliyorum sen öyle üzülürüm falan diyon emme sağa bi şeycikler olmazz.tatlım eğer hamileysen inan çook mutlu olurum ama değilsen hamile olmadığına değil sen üzüldüğün için üzülürüm onun için ne olur her halükarda dik dur olurmu?her zaman yanındayızz.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim canım iyiki varsınız iyiki yanımdasınız elimden geldiği sürece dik durucam merak etme canım benim.allah razı olsunnn sizleri çoooookkkkk seviyorummm herzamn bende sizin yanınızdayım canımmm üzülürüm ama yine atlatırım heralde ölmek var dönmek yok bu yolda.🙂
Ben müsadenizi istiyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar öpüldünüz kocamannnnnnn yarın görüşmek üzere hoşçakalınnnn meleklerimmmm
meleklerim merhaba bu ay heyecanla sonucu bekliyorum göğüs uçlarımda müthiş bir acı var şişkinlik zaten olurdu...progestan zaten hep uyku yapıyor onu saymıyorum ama rahim filminden sonra hamile kalanları duyunca bu ay acayip heveslendim.