işinizi şansa bırakmayın bunu okudum araştırdım. erkek keçiboynuzu kürü uygulayacak kadın incir kürünü(havuçlu olanı) uygulıycak. bi yerde onlarda böle kür yapan ve hamiş kalanların listesini yaomışlar. ve hepsi 3 sy bilemedin 5 ay içinde hamiş kalmış listeye bir bir eklenmişler. ama kesinlikle ve kesinlkle sağlıklı beslenin ve kürü atlamadan düzenli olarak uygulayın. ben bu ay başlıyacağım ve aksatmayacağım. nasip bakalım
evet devam edeceğiz mecburen, ümitsizlik en kötüsü tabi. kafamıza taktığımız için ister sitemez reglimizi erteliyoruz, bu da bize ümit veriyor ama bir bakıyoruz ki reegl gelmiş hamilelik yok...o yüzden artık çok düşünmüyorum.
ben öğretmenim, okul kafamı dağıtmak için çok yardımcı oluyor.
sabır sabır ya sabır belkide yoldadır belkide karnımdadır!! caannlarrr hepinize selamm ben geldiiiimmm.fatosummm bu beste senin için:laugh:umarım beğenirsinn.veee AŞK MELEĞİ tebriikklerrr canım çoookk sevindik gerçekten yeni aile ferdiniz mutluluğunuza mutluluk katsın..yaz gülü 24 aramıza hoş geldinn tatlım bu site inşallah sana uğur getirir ve yakında hamiş haberlerini alırızzzz.selzehim benim canım hassas kuşum kıyamam ben sana sen üzülme yeterki nasıl mutlu olacaksan öyle yap ama yokluğuna alıştırma bizi canım arkadaşımm.
yok canım okuduğum sitenin adını veremem. googlede incir kürü tarifi yaz ben ibrahim saraçoğlunun tarifini aldım onu uygulıycam aynı şekilde googlede keçiboynuzu kürü yazdım onunda tarifini aldım çıktı
belli bir siteye bakmadım googleden incir kürüyle hamile kalanlar yazdım önüme çıkanlra baktım fikir edinmek amacıyla. inşallah yanlış bişiler yazmamışımdır şimdi
sabır sabır ya sabır belkide yoldadır belkide karnımdadır!! caannlarrr hepinize selamm ben geldiiiimmm.fatosummm bu beste senin için:laugh:umarım beğenirsinn.veee AŞK MELEĞİ tebriikklerrr canım çoookk sevindik gerçekten yeni aile ferdiniz mutluluğunuza mutluluk katsın..yaz gülü 24 aramıza hoş geldinn tatlım bu site inşallah sana uğur getirir ve yakında hamiş haberlerini alırızzzz.selzehim benim canım hassas kuşum kıyamam ben sana sen üzülme yeterki nasıl mutlu olacaksan öyle yap ama yokluğuna alıştırma bizi canım arkadaşımm.
yok canım okuduğum sitenin adını veremem. googlede incir kürü tarifi yaz ben ibrahim saraçoğlunun tarifini aldım onu uygulıycam aynı şekilde googlede keçiboynuzu kürü yazdım onunda tarifini aldım çıktı
belli bir siteye bakmadım googleden incir kürüyle hamile kalanlar yazdım önüme çıkanlra baktım fikir edinmek amacıyla. inşallah yanlış bişiler yazmamışımdır şimdi
merhaba tatlımmm.hoş geldin tekrar.ahh ne demek hayatım biz sıcak kanlı olduğumuz için senin gibi sıcak kanlı melekleri çekiyoruz buraya doğru.inşallah tatlım uğurdan ziyade hayatta bizimle beraber aynı beklentide olan insanlar ile barber olmak bi nev i rahatlatıyo insanı tabi çok kaptırmamak şartıyla.evet umut, umuttan başka bi şey yok elimizde Mevlam onu almasın elimizden. amiinnn..
merhabalar tekrar yahu nasıl takmıycaz bilmiyoruz dimi. fatoşçum senden çok ama çok merak ediyorum inan allah gönlüne göre versin canım. olmazsa da üzülme ve bizim burdaki yazdıklarımıza pek umutlanma. üzülmeni istemem çünkü. inşallahg meleğim gelmiştir canım inşallah yerinde dir ama kaptırma bitanem kendiini. bende 2_ 2 ay hep hüsran hep hüsran . allah gönlüne göre versin. tüm melişlerim allah hepimizin gönlüne göre versin
sağol canım benim iyi dileklerin için allah hepimizin gönlüne göre versinn inaşallah en yakın zmanada hepimiz kavuşuruz AMİNNN.sabır sabır ve sabırrrrrrr başka çaremiz yok ama haber alır almaz bilgi vericem merak etmeyin.
sabır sabır ya sabır belkide yoldadır belkide karnımdadır!! canım benim ne güzel bi beste bu böyle çok beğendim beğenmez olurmuyum hiç meleğim benimmm çok sağol valla moral oldu şimdiden🙂