Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıslar genede bişi yazınnn

Insallah olmam ya.. Bakalim bekleyip gorecegiz ama cok cok sabirsizlaniyorum ve her ay ayni durum 🙁

Canim sevindim sizin adiniza en azindan aksiliklerin cogunu atlatmissiniz.. En kisa zamanda mutlu haberi alirsiniz umarim..

Ah bu diziler yok mu insani yanlis bilgilendiriyorlar 🙂

Ya diyorum eskiden 15 tane cocuk yapanlar var bunlar yemeyip icmeyip cocukmu yapmis acaba 🙂 biz bir tanesine hasret kaliyoruz.. Rabbim herseyin iyisini bilir tabiki isin sakasi bi tarafa..

Optum

canım aslında diziler herşeyi abartıyor ama bir yerde de doğru dizilerde heşey gizli kaçak oluyor ve ilişki esnasında sıkıntı yapmadan (afedersiniz açıklamalı yazıyorum ama) o anın tadını çıkarıyorlar.bizler sanki bunu ev ödevi gibi çocuk için yapıyormuş gibi algılıyoruz ve buna alıştırıyoruz kendimizi. sıkıntı yapıyoruz ve doktorların tek sölediği şey sıkıntı yapmayın........

sıkıntı yapmayalım arkadaşlar olacağı varsa bile olmuyor. teyzemin kızının 1 tane oğlu verdı 2. si 8 sene sonra oldu. artık demiş olmıycak ikincisi bitti bari doktotra gideyimdekonrol edineyim bir kontrole giiyo ve hamile çıkıyo.inanın bizde bu mucizeyi yaçayacağız ama sadce sıkıntıdan uzak duralım buna inanoıyorum

Son düzenleme:
2 kişimi yahu nerde böle bişi açılsa hep bana ikizli şeyler düşüyor ikizimmi olcak ne 😀 inşallah hepimizin göbüşü dolar da yarışma başlatırız hamişler göbüş fotosunu çeker koyar buraya 😀