Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslinda dusunmedigimiz bir anda olacak bebislerimiz, fakat aklimiz ve bedenimiz bir rahat olsa off off.Butun arkadaslarimin, artik olmaz vazgectik dediklerinde oldu bebisleri, bende oyle diyorum,dusunmeyecegim bu kadar cok kismet..
kizlar ben yarin ise basliyorum eve geldigimdede gec olmus olucak bide 7 saat fark var oyuzden hafta sonlari artik gorusebilecegiz ama aksamlari yazdiklarinizi okuyup takip halinde olacagim.insallah en kiza zamanda bol bol hamilelik haberleri aliriz.hepinizi kocaman opuyorum
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: Lost_Angel..........................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim jellibon...............................17 Ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim özzlemm...........................21 Ekim Lalezar...............................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
günaydın herkese...
FATOSSS
sen niye bekleme listesinde yoksun güzelim ben mi göremedim
bu arada dünden beri değişiklik var mı🙂
bende yok🙂
hafif karın ağrısı o kadar
JEL
sen nasılsın neler yaptın bu arada? sende bişi var mı?
kizlar ben yarin ise basliyorum eve geldigimdede gec olmus olucak bide 7 saat fark var oyuzden hafta sonlari artik gorusebilecegiz ama aksamlari yazdiklarinizi okuyup takip halinde olacagim.insallah en kiza zamanda bol bol hamilelik haberleri aliriz.hepinizi kocaman opuyorum
iş hayatında sana başarılar dilerim canım benim hayırlısı olsun bakalım.bu şekilde biraz daha uzak olucaz birbirimizden ama sen vakit buldukça gir özletme kendini tamammı canımm.bizde seni çok seviyoruzzzz bitanem öptümmmmmm hemde kocamannnnnnn muck muck muck
günaydın herkese...
FATOSSS
sen niye bekleme listesinde yoksun güzelim ben mi göremedim
bu arada dünden beri değişiklik var mı🙂
bende yok🙂
hafif karın ağrısı o kadar
JEL
sen nasılsın neler yaptın bu arada? sende bişi var mı?
günaydın canım ismimi ben yazmadım canım öbürtürlü çok heyecanlanıyorumm sürekli aklım orda oluyo.şuan hiç bi belirti kalmadı arasıra banada karın ağrısı giriyo ama sonra geçiyo canım.hafif bel ağrım var okadar başkada bişey yok 15 ekimi bekliyorum