Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben yaklaşık 2 yıldır bekliyorum canım ben ne yapayım senin yine tesellin var bir kızın var yani.. takma bence bu kadar senin bir tane olmuş kesin ikincide gelir kısa zamanda, benim hiç olmayacak gibi geliyor bazen bana..

canım benim öyle düşünme neolur gelir,gelecek seninde meleğin benim duam herzaman allahım ilk önce hiç olmayıpta isteyenlere evlat nasip eyle içindede bana diye dua ediyorum.benim kızım ben 21 yaşındayken doğdu şimdide 26 yaşındayım zamanının geldiğini düşünüyorum 2.çocuk için allahım nasip eylerse tabi herşeyde vardır elbet bir hayır

anladım canım kafana çok fazla takma,stres yapma herşeyi oluruna bırak diyeceğim ama işte aması var çünkü bunlar bazen insanın elinde olmuyor insanlar farkında bile olmadan sıkıntı ve stres yapa biliyorlar ve senin bulunduğun iş ortamı bile bunlar için geçerli bir neden bence

camın ben çıkıyorum sen yinede kafana takma rahat ol.malum yarın yolculuk var daha hazırlık falan yapmama gerek öptüm kendine iyi bak uzun bir süre burda olamayacağım.taki izin dönüşüne kadar öpüldün🙂

Tamam canım sana iyi dinlenmeler, anne ve babaya ve diğer akrabalarada hürmetler, kendine iyi bak tabiki eşine ve kızınada by byyy