Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
Rabbim gönlüne göre verir inşallah menekşecim.çok güzel düşünüyosun canımm. ''güzel rabbim ne uygun gördüyse ben razıyım..verirse de emanetine gözüm gibi bakarım..vermezse de benim için hayırlısı buymuş derim..''
güzel Rabbim bilir işini.umarım dilediğini enkısa zamanda tüm isteyenlerede sanada nasip eder canım.hakkında herşeyin hayırlısı olsun.
örnek bir çizelge oluşturayım ben sende ona göre kendine uygularsın canım...umarım sana faydası olur.
dr. kontrolün umarım iyi geçer sonuçların temiz olur inşallah.
ben tam bilemiyorum regl günümü..polikistik over sendromum var benim..o yüzden bazen 32 bazen 34 bazen 36 bazen 40 günde bir oluyo..isterseniz 2-3 haziran yazalım..bakarız artık🙂
efsuncum..ben 15 yıllık evliyim ama hayatımda ilk defa bebek denicem yani hep korundum bu güne kadar..bakalım noolcak ben de merak ediyorum..işlerimden ve hayatımdaki birtakım zorluklardan hiç bebek düşünücek lüksüm olmadı..hamile kalabiliyor muyum onu da bilmiyorum..doktorum sorun yok kalabilirsin dedi ama belli olmaz tabi..güzel rabbim ne uygun gördüyse ben razıyım..verirse de emanetine gözüm gibi bakarım..vermezse de benim için hayırlısı buymuş derim..bu arada sen şu ateş çizelgesini de yapabilirsen çok iyi olur..yazar bakar eğleniriz🙂
ben yarın sabah erkenden diabet kontrolüne gidicem..ordan da doğum doktoruma..bakalım neler olucak..akşam işten gelince çok yorgun olmazsam yazarım olanları..
hepinizi öpüyorum..
Rabbim gönlüne göre verir inşallah menekşecim.çok güzel düşünüyosun canımm. ''güzel rabbim ne uygun gördüyse ben razıyım..verirse de emanetine gözüm gibi bakarım..vermezse de benim için hayırlısı buymuş derim..''
güzel Rabbim bilir işini.umarım dilediğini enkısa zamanda tüm isteyenlerede sanada nasip eder canım.hakkında herşeyin hayırlısı olsun.
örnek bir çizelge oluşturayım ben sende ona göre kendine uygularsın canım...umarım sana faydası olur.
dr. kontrolün umarım iyi geçer sonuçların temiz olur inşallah.