Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

melekler günaydın dün doktora gittim bebek aspprini ve progestan verdi bildiğim kadarıyla bu ilaçlar bebek oluşmuşsa tutunmasını düşmemesini sağlıyor🙂adet olmazsan gel test yapalım olursan ikinci günü gel dedi..dünde muayenemden sonra yumurtlaman olmuş dedi yani çok şükür bi problem yok..inşallah bu ay hamile kalırım kızlar

Günaydın, evet bebek aspirini bende duymuştum kullandım progestanla birlikte ben bir sonuç alamadım inşallah sen alırsın

Canim ya benim hep yumurtlamam oluyor,yumurta takibi yaptirdim kac ay yine yok bir sey,bu ayda yok sanirim regli olacakmisim gibi agrim var,off off..

Herkese merhaba arkadaşlar bugün ınternette dolasırken bızler için faydalı olacak bir bılgı okudum ve sızlerle paylasmak ıstedım adı pre-seed vajınal nemlendırıcı olan bır jel hamıle kalmayı saglıyormus hiç bir sorunu olmayan kısıler bunu kullandıkları zaman 6 ay içinde hamıle kalacakları garantı edılıyormus ne kadar faydalıdır bılmıyorum ama arastırmaya devam edıyorum sizlerle yazılanı paylasmak ıstedım

Pre~Seed
Kişisel Nemlendirici

Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.

Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Son düzenleme:
Bende Pre-Seed Kullanıpta Hamile Kalanlar baslıgı altında konu açtım kullananlar bılgılerını paylasmak ısteyeler lütfen yazın beklıyorum

Sizler için kullanan ve hamıle kalanlardan alıntı yaptım okuyun lütfen

ALINTIDIR
Merhaba yaklaşık 2 yıldır çeşitli tedaviler gördüm. Sorun sperm sayı ve kalite düşüklüğü idi. Geçen ay negatif sonuçlanan bir tüp bebek deneyimim oldu. Ve bu ay sizi tanıdım (FertilTr). Pre~seed ürününüzü aldım ve sadece 2 kez kullandım. Sonuçççç ben hamileyim çok saglıklı 5 haftalık kan değerim 1705 iyi ki sizi tanıdım. Sizleri herkese tavsiye ederim. İlginiz ve kibarlığınız için ayrıca teşekkürler. Sizleri ve ürünü herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

Herkese selamlar. Preseed kullandigim ilk ay hamile kaldim. iyiki paylasmisiz burada tecrubelerimizi hamile kalmakla ilgili.

Nereden başlasam sevincimi nasılanlatsam bilemiyorum... Bir yıldır bebek isteyen bir çift olarak ikinci ayda Pre~seed' le meleğim bana geldi.... Benden ilgisini esirgemeyen tüüüm Pre~seed (FertilTr) ekibine gönülden teşekkür ediyorum. Bu arada gerçekten arkadaşlarım kullanana kadar hatta kendim deneyip başarana kadar ürünün güvenilirliğinden şüphe duymuştum, çok çok pişmanım 🙂)) Dilerim tüm isteyenler bir an önce benim gibi Pre~seed' le meleklerine kavuşurlar. Bülent bey size hiç bir şey söyleyemiyorum, zaten desteğinizi hiç esirgemediniz çok sıcak ve nazik davrandınız. Çok çok sağolun... Pre~seed' i gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum tüm isteyenlere.

Merhaba Bayanlar,
Daha önce bir kaç yere yazmıştım 6-7 aydır deniyoruz ama olmuyor diye. Doktora gitmiştim hiç bir sorun yok, herşey yolunda demişti. Bu sefer eşimden şüphelenmiştik sorun ondamıdır diye. Oda gitti doktor işte spermlerini felan ölçtüler birşeyler yaptılar onda da herşey normal çıktı. Bir kaç sefer yine denedik yine olmadı. En sonunda sizin bu Topiğinizi okudum ve eşime bahsettim. Pre~seed kullanmaya karar verdik. Kullandığımız ilk ay Hamile kaldım bayanlar... İnanamadım, Allahıma o kadar çok tşk ettim dua ettim ki inanamazsınız. Hem Allahın izniyle hemde Pre~seed yardımıyla hamile kaldığıma inanıyorum ben. İnşallah sizlerde aynı mutluluğu yaşarsınız. İnşallah çoğunuz benim gibi kullandığı ilk ay hamile kalır...

Arkadaşlar herkese merhaba, size güzel bir haber vereyim...HAMİLEYIMMMMMMMMM.
Pre~seed' i kullanalı 2 ay oldu. 2. sinde tuttu, başka hiçbir kur, ilaç hiçbirşey kullanmadım. Ama bu ay hiç beklemiyordum, hiçbir umudum da yoktu. Belkide kafama takmadığım için, beklentim olmadığı için oldu, hatta doktorum tam teşekküllü araştırmaya başlayacaktı bu ay. Rahim filmi gibi şeyler. Artık olmaz demiştim. Tedavi belkide olmam gerekiyor demiştim. Eşiminde hiçbir umudu yoktu diğer aylar cok sabırsızdım her an bebek düşüncesi vardı. Ama bu ay kendimi bıraktım ve oldu kesinlikle artık kafaya takmayin. Geçen aylarda ne kürler kullandım ama olmadı. Bu ay hiç birşey, size de tavsiyem bu olucak. Testi yaptım pozitif. Halen hiçbirşey hissetmiyorum. Ne bir akıntı, ne yorgunluk ne ağrı. Aksi halde daha enerji doluyum allah hepinizin gönlüne göre versin umarım en kısa zamanda sizden de haberler alırım sevgiler.

Son düzenleme:
KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

japonica..............................10 Ekim(haber bekliyoruz canım)
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(haber bekliyoruz canım)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

Lost_Angel..........................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
jellibon...............................17 Ekim
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
zuzuu................................20 Ekim
özzlemm...........................21 Ekim
Lalezar...............................22 Ekim
hestia..................................22 Ekim
mrs.m................................22-24 Ekim
duygum_06........................24 Ekim
birmur...............................24-25 Ekim
Desen.................................27 Ekim
ela_1982............................28 Ekim

HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)

EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)

Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)

incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)

SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr

Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)

Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)

ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)

yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)

nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)

semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)

metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)

kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)

cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)

zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)

eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)

vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)

Son düzenleme:
Arkadaslar benım regl günüm 13 Ekım bılıyorsunuz ama benım lekelerım gelmeye basladı az az o yuzden ısmımı sıldım bekleyenler lıstesınden herhalde yarın yada öbür gün regl olurum zaten doktora gıdecegım içinde ısmımı yazmayacagım lısteye ınsallah doktorda hersey normal çıkar dualarınız benımle olsun görüşmek üzere