Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amannn kimsecikler yok, olanlarda ceap vermiyor, kendi kendime deli gibi yazıyorum bende hadi byyyyyyyyyy

Selzeh önerdi birisini canım onu söyledim arkadaşıma fakat o hastanede çok detaylı şeyler yapmıyorlar dedi kanal tedavisi filan bilmiyorum ne yapıcak.Benimde regl çok yakın olucammı olmıycammı çok stresliyim akşam ağl ağla mahvettim kendimi eşimde yazık üzüldü çok ne yapayım dayanamıyorum bazen 🙁

kızlar tekrar merhaba,galiba kimse yok ama ben yazim siz girince okursunuz.yumurtlama testlerini merak edenler için bugün de denedim yine pozitif çıktı ama koyuluk biraz azalmış gibi,galiba dün ve bugün yumurtluyorum,denemek için yarın da yapacam.testin doğruluğunu anlamak için.takvimde dün yumurtluyordum ama bi gün şaşırması normal.buarada düşüncelerini benle paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.çünkü kendimi çok yalnız hissediyorum.benim bu ay işime yaramadı yumurtlama testleri malum kocam yüzünden inş sizin işinize yarar.

kızlar tekrar merhaba,galiba kimse yok ama ben yazim siz girince okursunuz.yumurtlama testlerini merak edenler için bugün de denedim yine pozitif çıktı ama koyuluk biraz azalmış gibi,galiba dün ve bugün yumurtluyorum,denemek için yarın da yapacam.testin doğruluğunu anlamak için.takvimde dün yumurtluyordum ama bi gün şaşırması normal.buarada düşüncelerini benle paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.çünkü kendimi çok yalnız hissediyorum.benim bu ay işime yaramadı yumurtlama testleri malum kocam yüzünden inş sizin işinize yarar.

canım ya lütfen üzülme , erkekler bizler gibi değil, sorumluluk almak korkutuyor onları, bence sen kendi hislerine göre hareket et, dünya sadece onların etrafında dönmüyor, her zaman bencil erkeklere ve kendini ezdiren bayanlara hep kızmışımdır, senin gönlünden ne geçiyorsa erteleme bence. eşine de çok istediğini çaktırma, testlerini yap, gününü hesaplama ve çok da istekli gibi görünme derim..

ovulasyon testine gelince iki gün üstüste koyu çizgi çıkması garip geldi bana, ee hangisine güvenecez, çizgileri bir önceki günlerle kıyaslamanıza gerek yok yazıyordu kağıdında. bende sipariş verdim dün geldiler, bu aydan pek ümitli değilim açıkçası, önümüzdeki ay bende kullanacam, umarım tuttururum o zamana....

canım dün çıkan çızgıler daha koyu ıse önemlı olan o yarında test yaptıgında ıkı çızgı çıkabılır 1 sılık olarak çünkü ıdrarda LH hep var egerkı dün yaptıgın testte çizgi kontrol çızgısı ıle aynı koyulukta yada daha koyu ıse 24-48 saat içinde yumurtlayacaksın demek yanı dün ve bugün önemlı demek anladın tatlım ondan bu testler öyledır

selam kızlar nasılsınız izindeydim ve pcde sorun olduğu için hiç giremedim çok fazla birikmiş açıkçası atladım çoğu sayfaları ne var ne yok bakalım..

Geri