Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de henüz regl belirtisi yok, bakalım yarına kadar gelmezse sabah test yapacam, bir de arkadaşlar klomenle ne kadar gecikme oluyor bilginiz var mı
oh oh hadi bakalım gelsin bebişler gitsin regliler.ooo güzel slogan şimdi buldum.:laugh:biraz bana erken gibi geldi ama az daha beklesenmi inanki bilmiyorum tatlım diğer sitelrden bak istersen he ben bu arada o diğer sitelrden değişik olarak hamilelik belirtisi olarak çabuk saç yağlanmasını birde bel kalınlaşmaısını duymuştum daha rahim büyümeden bel kalınlaşmaya başlıyomuş.bellere dikkat kızlar.hemen bi mezura alın ve ölçün ateşten sonra bi ölçü işi daha.aaahh ALLHIM halimizi gör RABBİM acı bize ne olurr..

internetten bakmıştım bide yengemle hesaplamıştım.benim yengem böyle şeyleri çok iyi bilirde🙂
nasip işte canımcım.kafaya çok takmamak gerekiyor hakkaten çalışmak bu yönden iyi oluyor.bazen öyle yoğun oluyoruz ki iş yetiştirme telaşından akşam nasıl oluyor anlamıyoruz.kendini işe ver canımcım özellikle şu bir iki hayatta geçmez sana.biz bile nasıl heyecanlanıyoruz sizden gelcek haberlere🙂

ben de henüz regl belirtisi yok, bakalım yarına kadar gelmezse sabah test yapacam, bir de arkadaşlar klomenle ne kadar gecikme oluyor bilginiz var mı

Bır yerden alıntı yaptım senın için oku canım
1 yıllık evliyim korunmuyorduk ama çocugumuz olmuyordu.doktora gittik klomen verdi yumurtam 16 ml olmuş ve çatlatma iğnesi vuruldum.
şimdi adetim iki gün geçti klomen geciktirir diye hiç dikkate almadım gittim test aldım eczaneden.
iki çizgi çıktı ama birinci kırmızı ikinci pembe anlaymadım şimdi hamileymişim gibi gelmıyor.
pazartesi doktora gidicem aancak o zaman belli olacak kesin olarak

kızlar selam ben giremiyorum hiç.. işlerim çok yoğun.. hiçbi belirti yok bende aşılamadan sonra valla.. karnımın alt kısmında ara sıra hafif ağrılar oluyo başka bişi yok domuz gibiyim valla🙂 tutmadı benimki galiba
FATOSSS seni çok merak ediyorum aynen dediklerinin hepsi bende de var.. yani duygusallık anlamında ağlama sızlama sinirlilik.. heyecan uykusuzluk yıktı beni bu aşılama olayı valla bu ay tutmazsa bir-iki ay verip dinlenicem çok fena oldum ben yaaa.. yoksa fiziksel olarak hiçbişeyim yok bu asap bozukluğu feci derecede isteksizlik ve halsizlik yapıyo elimi kaldırasım yok işe gelesim yok kimseyle konuşasım yok halbuki tam tersi acaip neşeliyimdir ve işimi çok severim gelmek için can ataraım.. bambaşka birisi oldum ağır geldi bana bu muallak durum bu ay..
1 haftamız daha var öğrenmek için.. hayırlısı ne ise o nasip olsun
hepinizi çok çok öperim bi gelişme olursa yazarım haftaiçi işimin durmu ne olacak bilmiyorum sakin olursa mutlaka katılırım aranıza

😛iha😕anırım ayaklarımı üşütmüşüm, acayip yumurtalıklarım ağrıyor ve fena gazlandımmm böööööööö..

Tamda yumurtlama döneminin ertesindeyim oyy oyyy