Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de bakınıyorumda pek kimse yok galiba.nasılsın yonca nasıl gidiyor bakalım
Allahıma çok şükür yavaş yavaş iyiye doğru gidiyor galiba,bulantılarım hafifledi tam geçti galiba diyorum aniden çıkıveriyor,ama sanırım geçecek yakında.uyku durumum aynı gece gündüz uyuyorum🙂ama iştah yok bu seferde.daha önceden tiksinmekten yemek yiyemiyordum şimdi iştahsızlıktan ,inşallah oda geçer.bugün normalde doktora gitmiş olmam gerekiyordu ama doktorun yoğun ameliyatları varmış beni taaa önümüzdeki perşembeye attılar moralim bozuldu biraz.sen nasılsın?bulantılar filan degişiklik var mı yakında doktora gittin mi?

ahh sorma ben bide becerip nezle oldum.limona dayandım iyice.midem almıyor ama mecburen.benimde mide bulantılarım sabah kalktığımda kötü oluyorum.benimde iştahım yok.ne zamandır doğru düzgün bir şeyler yiyemiyorum.3 kilo vermişim 3 haftada🙁pazarttesi gittim doktora iyi bebişim çok şükür.üniverste hastanesine gitmiştim uyuz doktor dorğru düzgün hiç bir şey sormadı.ama ultrasonda bakan doktor anlattı biraz iyi dedi.başka doktor bakıyorum şimdi öbür aya kadar iyi bir doktor bulmalıyım