Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Adliye ortamını bilirsin diye düşünmüştüm, bende küçük yerdeyim ve memur eksiğimiz çok fazla ve adliyede iş beklemez bilirsin.. gece, gündüz hafta sonu, nöbet...

haklısın canım.bizim sadaca 8-5 çalışma saatlerimiz haftasonu tatil izinlerde sorun olmuyor idare ediyor müdürümüz yani çok rahatım doğuda görev yapıyoruz eşim polis olduğu için mecburi hizmetini yapıyoruz burda seneye istanbula döneceğiz inşallah.

haklısın canım.bizim sadaca 8-5 çalışma saatlerimiz haftasonu tatil izinlerde sorun olmuyor idare ediyor müdürümüz yani çok rahatım doğuda görev yapıyoruz eşim polis olduğu için mecburi hizmetini yapıyoruz burda seneye istanbula döneceğiz inşallah.

Bizde öyle idare etmeyi bırak gerçekten hasta olunca bile sürüne sürüne işe gidip iş yapıyoruz, sevk alıp hastaneye gitmek bile sorun bizde.. valla şahsen ben çok pişmanım adliyeye girdiğime, çok aşırı stresli bir iş ve bende çok hassas biri olduğum için 5 sene olmasına rağmen çok yaprandığımı hissediyorum ruhen ve fiziken..

Bizde öyle idare etmeyi bırak gerçekten hasta olunca bile sürüne sürüne işe gidip iş yapıyoruz, sevk alıp hastaneye gitmek bile sorun bizde.. valla şahsen ben çok pişmanım adliyeye girdiğime, çok aşırı stresli bir iş ve bende çok hassas biri 5 sene olmasına rağmen olarak çok yaprandığımı hissediyorum ruhen ve fiziken..

&benim kızım hasta olduğu zamanlar oluyor mesela 5 gün bile işe gidemedğim oluyor sağolsun idare ediyor müdürüm.canım ya kurum değişikliği yapamıyormusun

&benim kızım hasta olduğu zamanlar oluyor mesela 5 gün bile işe gidemedğim oluyor sağolsun idare ediyor müdürüm.canım ya kurum değişikliği yapamıyormusun

Kısa vadeli olarak ilçeden ile gitmek için tayin istedim işte, en azından komisyon olan yerlerde memur eksiği olmuyor, eşim ilköğretim müdürü o biraz araştırdı ama şu anda çok zor geçişler, bakalım kolaylaşacağı söylentisi var, inş o zaman deniycem şansımı..

Geri