Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ah ah sorma canım ya geçmiyo inan .bekliyorumm işte

inşallah sonucunu alacaksın fatoşcumm senden çok ümitliyim böle şeyler söleyip senide çok fazla ümitlendirmek istemiyorum ama herşey inanmakla başlıyo cnm okuyorum yazdıklarını biliyorum sırf ikinci çizgiyi görmek için test yapacakmışsın bence bekle sakinlikle inanarak bekle cnm günün bir gelsin o zaman yapta gönlün rahat eder ama tabiki sen bilirsin umarım hayırlısı olur bizler içinn

inşallah sonucunu alacaksın fatoşcumm senden çok ümitliyim böle şeyler söleyip senide çok fazla ümitlendirmek istemiyorum ama herşey inanmakla başlıyo cnm okuyorum yazdıklarını biliyorum sırf ikinci çizgiyi görmek için test yapacakmışsın bence bekle sakinlikle inanarak bekle cnm günün bir gelsin o zaman yapta gönlün rahat eder ama tabiki sen bilirsin umarım hayırlısı olur bizler içinn

İnşallah canım bende kendimi kaptırmak istemiyorum ama elimde değil inşallah içimden geçenler dile gelir hamile olduğumu söyler.evt ilk defa ikinci çizgiyi bi arada görücem kendi kendimi motive edicem diye düşünüyorum gerçi sonra ne olur bilinmez ama en azından bikerede olsa göreyim diye düşünüdm.ben yine günümü beklicem de bi bakayım dedim gerçekten de çift çizgi çıkarmı diye merek ettim.ondan bakmak istedim.yoksa elimden geldiği kadar sabrediyorum.

İnşallah canım bende kendimi kaptırmak istemiyorum ama elimde değil inşallah içimden geçenler dile gelir hamile olduğumu söyler.evt ilk defa ikinci çizgiyi bi arada görücem kendi kendimi motive edicem diye düşünüyorum gerçi sonra ne olur bilinmez ama en azından bikerede olsa göreyim diye düşünüdm.ben yine günümü beklicem de bi bakayım dedim gerçekten de çift çizgi çıkarmı diye merek ettim.ondan bakmak istedim.yoksa elimden geldiği kadar sabrediyorum.

bizler için çok kolay değil aslında bekle demek senin kadar olmasada biliyorum çokk zor olduğunu ama sen en zorunu başarıyosun fatoşcumm 2 senden fazla beklemek o tedavi sürecine girmek sonrada bide varmı yokmu diye düşünmek eminim tam uykuyada dalamıyosundur hep aklındadır inşallah bunca mücadelenin sonucunda alırsın sonucunu önce hamile kaldığını duyarız sonrada o zorr 9 ayı tamamladığını cnm aman dua ederken eksik etme kucağıma almayı nasip eyle de ben hiç öle demezdim inşallah hamile kalırım derdim ve asla bebğimi kaybedeceğim aklıma gelmezdi hatta internette riskli dönemin geçiceği hafta yazrdı asla umursamazdım insan konduramıyo kendine ama kaybettim yani herşeyin hayırlısı ve tamamına ermesi önemli olann

herkese günaydın
FATOSSS insan testi yaptıktan sonra hafif çift çizgi manyağı oluyo🙂 sabretmek zorlaşıyo ama yapacak bişi yok beklicez ama artık bu haftasonundan itibaren belli olur galiba

herkese merhaba 5 aylık aradan sonra yine geri döndüm bende bu aydan sonra umutlanmaya başladım ve her zamanki gibi hüsran olacağını bile bile ciddi bir tedavi sürecine gireceğim bu ay ilaçlar başlıyacak bakalım allah yardımcım olsun geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay bekliyorum olmazsa ilaç tedavisi başlıycak allah yardımcımız olsun 2 sene geçti rabbim sabır versin

bizler için çok kolay değil aslında bekle demek senin kadar olmasada biliyorum çokk zor olduğunu ama sen en zorunu başarıyosun fatoşcumm 2 senden fazla beklemek o tedavi sürecine girmek sonrada bide varmı yokmu diye düşünmek eminim tam uykuyada dalamıyosundur hep aklındadır inşallah bunca mücadelenin sonucunda alırsın sonucunu önce hamile kaldığını duyarız sonrada o zorr 9 ayı tamamladığını cnm aman dua ederken eksik etme kucağıma almayı nasip eyle de ben hiç öle demezdim inşallah hamile kalırım derdim ve asla bebğimi kaybedeceğim aklıma gelmezdi hatta internette riskli dönemin geçiceği hafta yazrdı asla umursamazdım insan konduramıyo kendine ama kaybettim yani herşeyin hayırlısı ve tamamına ermesi önemli olann

evt canım sorma hergece karnımı okşuyarak yatıyorum yatağa rüyamda bebğimi görürüm diye dalıyorum hep geceleri bazem uykumdan uyanıyorum.sçam sapan rüyalar görüyorumm o rüyaları bile bebeğime yorumluyorum inşallah gelicek diye böyle gördüm yok bunu gördüysem meleğim gelir belki yani bazen iyice tırlattığımı düşünüyorum ama yne sabırla bekliyorum canım sanki şimdi bile içimdeymiş gibi geliyo beni duyuyomuş dinliyomuş gibi geliyo.bu koaly bişey değil tabikide .bazen kendi kendimi avutuyorum işte.dediğin gibi hep dua ediyorumm alalhım inş.hamile kalmışımdır diye ama bundan sonra allahım kucağıma almayıda nasip eyle diye söylerim.herşey insanlar içn birbirimizden bu konularda fikir alışveriinde bulunucaz.herşeyin hayırlısı canım.senin için de çok zor o dönemleri atlattmak neler yaşadığını anlıyabiliyorum.ama bak atlatmışsın yien kendine yeni bir hayat kurmayı başarmışsın hiçbieşy için herşeyin sonu değildir.hep kendimizi yenilemek tazelemek ve resetlemek önemli olan ne güzel bunu başarmışsın umarım seninde isteğin biran önce gerçekleşir canım.ve burda bulunan tüm arkadaşlarımızın isteğini dualarını yüce rabbim kabul eder inş.AMİNNNNN

herkese günaydın
FATOSSS insan testi yaptıktan sonra hafif çift çizgi manyağı oluyo🙂 sabretmek zorlaşıyo ama yapacak bişi yok beklicez ama artık bu haftasonundan itibaren belli olur galiba

Canım hoşgeldin ben testi bu akşam yapıcam öylesine bakalım ne çıkıcak.snein şimdi silik çıkmıştı demi.bakalım haftasonumu belli olucak seninki

Geri