Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende ıyıyım cnm hastaneyle ugrasıyom gıt gel sımdıden sıkıldımm valla 3lu taramam yapıldı dun kan felan alındı dunun yorgunlugu var daha sen nasılsın

daha çok gıdıcen canım hastanelere sıkılma ama ınsallah sonuçlarda ıyı olacak bakalım daha cınsıyetı bellı degıl dımı bebişin ıyıyım bende işte günümün gelmesını beklıyorum napayım işte

günaydın kızlar, ben bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, reglime 3 gün kala olsaydı bişeyler çıkardı, bu ayda umut yok benden,

fatoşcuğum sen ne yaptın , test yapacaktın yaptın mı?

günaydın canım acele edıyorsun test için bekle bakalım daha regl günün gelsın o gün yap yada 1 gün bıle olsa geçmesını bekle yanı sonra böyle üzülüyorsunuz olmaz ama azcık sabır be canım

günaydın kızlar, ben bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, reglime 3 gün kala olsaydı bişeyler çıkardı, bu ayda umut yok benden,

fatoşcuğum sen ne yaptın , test yapacaktın yaptın mı?

günaydın canım dur bakalım belki idrarda çıkmaz ya hemen ümitsiz olma gününe var nasılsa.bende yapamadım akşam ya acil işim çıktı alamadım test ecz.den sonrada zaten saati geçti kapandı ecz.ler bu akşma alıcam canım.