Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm ben de anne olmak istiyorum yenilerdenim ben ates falan öllcmüyorum 8 aydir deniyoruz ama tam olarak hangi günler yumurtlama oluyo bilimiyom 28 günde bir adet oluyom 12 14 16 günler diyolar deniyoruz ama olmuyo bu ayda deniyruz bakalim insallah olur bu gün 14 günü adetimin dünde denedik bugünde deniycez insallah olur cok istiyorumm fatosss banada bi tavsiyen varmi

canım benim çok teşekkür ederim inşallah seninde gelmiştir meleğin bekletmemeştir annesini.ben çıkıyorum işten geldin hemen nete girdim kızımla ilgileneyim birazda

rica ederim canımm ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana.inşallah canımmm çok sağolasın inş.gelmiştir meleğim allah razı olsun.sende ilgilen bakalım kızınla öp benim için iyi akşamlar canım🙂

özlemcim hoşgeldin hayatım.28-14=14.gün yumurtlama günün yani bugünü iyi değerlendir canım vede ayaklarını dikip bir saate yakın yat tamammı inş.tutar canım

slm bende anne olmak istiyorum ama olmuyo 8 aydir deniyoruz bugün 14 günüm yani yumurtlama günüm hic bisey hissetmedim bakalim deniycez bugünde ins tutar cok istiyorum banada öneri verin lütfen

Yok canım kendimde öyle birşeyden şüphelenmiyorum da, benim teyzem bu şekilde 4 çocuk sahibi oluverdi anlamadan yani, çalışıyordu da çok zor oldu 4 çocuk, aldırma gibi birşeyede girişemedi çünkü fark ettiğinde aldırma zamanı geçmişti.. Ama teyze bu belki çekeriz öyle değil mi 🙂

selam canımmm ayyy inş.üstüne görüyosundur canım ya bizede haber ver neolur merakta bırakma

Ayy canım yokda öyle birşey işte merak ettim, teyzemde hepböyle hamile kaldıda acaba kalsam nasıl anlarım gibi sormuştum ..🙂

6-Kirpiklerin karışması ….......... mıııı, nasıl yani ?

slm canim evet ikimizde 15 insallah bu ay gelir meleklerimiz canim belirti falan varmi sende
mide bulantısı var kasıklarım ağırıo normalde benim regl tarihim hep bir hafta önce gelerek devam eder.kasıklarım ondan ağırıo diye düşünüyorum.demir eksikliği için ilaç kullanıorum oda mide bulantısı yapıomus senin anlayacağın herşeyin bi nedeni var bende