Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
canım benim çok sağol napalım nasip kısmet işte bazen çok istediğin bişeye zor ulaşıyosun işte.allah hepimizin yardımcısı olsun.dokturum benden de hormon testi istemisti mayısta yaptırıcam bende.allah seninde yardımcın olsun canım.inş.tutmuştur allah gönlüne göre versin....
fatoşcum üzülme lütfen herzaman hayırlısını iste eminimki yüce rabbim sizin için doğru olan zamanda melişinize kavuşturacaktır 🙂 bende yarın test yapacağım ve yeni tedaviye başlayacağım hsg çekilecek hormon tetkiki yapılacak yeniden bide eşimde sperm hızlarınşüklük çıktı 🙁 bu ay glucophage kullandım oda iştahımı feci kapattı akşama kadar yemek yemesem aklıma gelmiyor baş ağrım başlayınca anlıyorum ki yemek yemem gerekiyor 🙁 dua edin benim için şans ya bu belki tutturmuşuzdur bu ay. bide işlerim çok yoğun arkadaşlar ben boya fabrikasında üretim sorumlusuyum azcık güneş çıkınca bizim işler çok artıyor bide bi proje hazırlıyorum o yüzden eskisi kadar sık ziyaret edemiyorum sizleri meleklerim öpüyorum hepinizi😀
canım benim çok sağol napalım nasip kısmet işte bazen çok istediğin bişeye zor ulaşıyosun işte.allah hepimizin yardımcısı olsun.dokturum benden de hormon testi istemisti mayısta yaptırıcam bende.allah seninde yardımcın olsun canım.inş.tutmuştur allah gönlüne göre versin....