Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mrh.menekşe hadi bakalım hayırlısı olsun canımmm.Umarım herşey yolunda gider birçırpıda geçer🙂kendine dikkat et canımmm

gecmis olsun canim, insallah hersey yolunda gider ve bebegini kucagina alirsin 🙂

kızlarrrr nerdesiniz? yine kimse yokmu?
ya benim hala regl gelmedi🙁karnım çok ağrıyo belim desem öyle kulağımda ağrı oluştu
karnımda şişlik ve gaz şikayetim çoğaldı.ayaklarım uyuşuyo ve kalbime sancı giriyo göğüslerimde bastırınca acıyo başım çatlıcak kol ve bacaklarımda uyuşmalar var sizce ben hamişmiyim yoksa başka bişey mi var?ben anlamadımmm🙁 ama test yapmak için biraz daha beklemek istiyorum en 10 gün bekleyin falan yazıyo o yüzden biraz daha bekliyim diyorum

Canım bu kadar şikayetin varsa bence en kısa zamanda bir kan tahlili yap.. en kesin ve netsonucu o verir... 3 günlük gebe dahi olsan sonucu verir canım.. belki baska bir sıkıntın vardır.. benim tavsiyem en kısa zamanda labrotuarda kan tahlili yaptırmak.... canım çok çok geçmiş olsn inşallah en kısa zamanda sancıların geçer ama bence en kısa zamanda gebeliğinin olup olmadıgından emin olkii ona gore tedbirleri ni al.. canım kendine iyi bak...

sağol canım bende öyle düşünüyorum aslında yani kan tahlilini ama eşim biraz daha bekle hayal kırıklığına uğrama diyo oda haklı çünkü bazen böyle gecikmeler olduğunda 5 günlükken kan tahlili yaptırıyodum yaptırdığım günün akşamı bi bakmışım regl olmuşum yine hüsrana kapılmaktansa zorda olsa biraz beklemek biliyorum bu rahatsızlığımda beni çok yordu ama en azından bi kaç gün daha bekliyim.

Anladım canım hayırlısı olsun.. Devamlı gecikmelerin oluyormu ???
İnşalah güzel haberlerinizi alırızz...
Acil şifalar öpüyorum...
Benim de bu ay çok sancılı bir adet donemi geçiriyorum.. çok fena karnım ağrıyorr 🙁 belim felanda fena oldu...

Öptüm seniii cicim 🙂

Çin takvimindendeee bebeğimizinn cinsiyetini saptayabilirizz. Diyeceksinizkii daha bebiş yok diyee amaa olsunn.. Maksat zaman geçirmek 🙂 hem belkii yaa tutarsaa nasrettin hoca misaliii 🙂

Ben hep kızım olmasını isterdim ama herkes oğlun olur diyor🙂 Sağlıklı bir şekilde olsunda kız erkek farketmez... 🙂

fatoşcum üzülme lütfen herzaman hayırlısını iste eminimki yüce rabbim sizin için doğru olan zamanda melişinize kavuşturacaktır 🙂 bende yarın test yapacağım ve yeni tedaviye başlayacağım hsg çekilecek hormon tetkiki yapılacak yeniden bide eşimde sperm hızlarınşüklük çıktı 🙁 bu ay glucophage kullandım oda iştahımı feci kapattı akşama kadar yemek yemesem aklıma gelmiyor baş ağrım başlayınca anlıyorum ki yemek yemem gerekiyor 🙁 dua edin benim için şans ya bu belki tutturmuşuzdur bu ay. bide işlerim çok yoğun arkadaşlar ben boya fabrikasında üretim sorumlusuyum azcık güneş çıkınca bizim işler çok artıyor bide bi proje hazırlıyorum o yüzden eskisi kadar sık ziyaret edemiyorum sizleri meleklerim öpüyorum hepinizi😀