Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım merhaba,
ben dün hastalandım adet günüm 2 gün geçmişti ama dün kanamam geldi.
neyse kısmet değilmiş.sanıryorum fazla kafama takıyorum da ondan gecikme yaşandı:-(((

OLSUN CANIM DEMEKKİ KISMET DEĞİLMİŞ ÜZÜLME BAK BENİM Kİ SENDEN ÖNCE OLMAM GEREKİYODU HALA BİŞEY YOK BENİMD ESIKINTIDAN DA OLABİLİR BİLMİYORUM AMA ÇARESİZ CE BEKLİYORUM

Canım merhaba,
ben dün hastalandım adet günüm 2 gün geçmişti ama dün kanamam geldi.
neyse kısmet değilmiş.sanıryorum fazla kafama takıyorum da ondan gecikme yaşandı:-(((

Hayırlısı adet günlerimiz yakın en azından beraber bekleriz bidaki aya... 🙂 bugunde benim adetimin 3. günü.. hadi bakalım geçmiş olsun canım...

Önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burdan opuyorum 🙂

Canım,
Evet hayırlısı olsun ne yapalım kısmet değilmiş.
benim bugün 2.günüm ama bu ay sanki adetim az geliyor.
çünkü 2.günün özellikle çok gelmesi gerekiyordu ama çok az geliyor.
anlam veremedim..

Arkadaşlar ben bir şeyi çok merak ediyorum.
üstüne görme nasıl oluyor. Hamilesin ama hala hastlanmaya devam ediyorsun acaba bu durum olduğu zaman kanama çok mu az mı geliyor merak ediyorum bilgisi olan varmı acaba????

OLSUN CANIM DEMEKKİ KISMET DEĞİLMİŞ ÜZÜLME BAK BENİM Kİ SENDEN ÖNCE OLMAM GEREKİYODU HALA BİŞEY YOK BENİMD ESIKINTIDAN DA OLABİLİR BİLMİYORUM AMA ÇARESİZ CE BEKLİYORUM

fatossscum,
evet haklısın kısmet değilmiş herşey allahtan vakti zamanı gelince tabiki olacak.Ama insan üzülüyor işte ister istemez.Bakalım bir sonraki aya artık.
bu ay gecikme yaşanınca çok ümitlenmiştim.Çünkü benim hiç şaşmaz yani hep günü gününe gelirdi.
Ekimde düşük yaptım ben 5 haftalıktı.ilk ayda hamile kalmıştım bizim ilk denememizdi. düşükten sonra dr.3 ay korunmamızı istedi.
ocaktan beri tekrar deniyoruz bakalım bu ay umutluydum ama olmadı kısmet.....

canım en fazla 2-3 gün çok az açık pembe renginde geldiğini söylüyorlar
şu yazıyı dikkate alabilirsin:

İmplantasyon kanaması
Hamile kadınların %25'inde ilk üç ayda hafif vajinal kanama veya lekelenme görülebilir. Çoğunlukla lekelenme herhangi bir soruna işaret etmez.

İlk üç aydaki hafif kanamaya döllenen yumurtanın rahim duvarına implantasyonu (yerleşme) neden olur. Bu implantasyon kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşir.

Bazı kadınlar adet kanaması olarak değerlendirse de, implantasyon kanaması normal adet kanamasından çok daha hafif ve daha düzensizdir.

Normal seyreden bir hamilelikte adet kanamasına benzer derecede ve adet kanaması ile aynı sürede devam eden kanamalar olmamalıdır.

olsun canım sakın kafana takma ben dr.gittiğimde bana dediği ilk lafı psikoljik tedavi görmen gerekiyo dedi.neden dedim aşırı stres olmuşsun dedi böyle çocuk yapamazsın dedi.çok etkilenmekten olmayabilir dedi çükü hiçbir problemin yok çok şükür dedi.tabiki bazı şeylerde insanın elinde değil yani ister istemez takılıyosun ama tüm iş inan bana beyinde bitiyo canım .sen içini ferah tut.bak benim çevremde de en yakınım ablam var çok tedavi gördü ama olmuyo işte .tüp bebk tedavisi de gördü dr.un tek dediği şey artık benim yapabileceğim bişey yok allaha bol bol dua edin demiş
ve bunu yanıda düşünürsenizde bi evlatlık alabilirsinzi demiş düşünn sen ablamın halini yani.okadar kötü olduki kız eeee ister istemez bende etkileniyorum tabiki hiç kimse ilerde neler olucağını bilemez allahtan başka
bizim tek sığınağımzı allahımız bol bol dua edicez eğer alnımızda varsa zaten olur çevrenden etkilenmemeye bak.sadece senin için değil hepimiz için geçerli burad olmaktan çok mutluyum ben birbirimize destek veriyoruz ne kadar güzel bişey inanın burda kendimi çok iyi hissediyorum sizinle konuşunca ...

çok teşekkür ederim bende şimdi internetten araştırıyorummm...

kızlarrr ben de dün regl oldum...reglim bitince doktora gidicem..rahim ağzında küçük bi sorun var..onu dondurucak..sonra da gebelik şansını artıran bi ilaç vericek..bakalım nolucak bu ay..bayağı heyecanlandım..nooolur dua edin herşey yolunda gitsin diye..önümüzdeki ay beraber bekleriz..🙂