Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Arkadaşlar günaydın hepinize, bu aralar çok yoğun çalııyorum pek giremiyorum siteye, Elacım adet olmuşsun canım üzülmeyesin sakın bak bi dahaki aya birlikte bekliyeceğiz yine tamam mı tatlım, fatoşcum sen aşılama yaptıracaktın bu ay değil mi? Oldu mu yaptırdın mı? Haber verirn bana merak ediyorum sizi..

çok teşekkür ederim cnm napalım heray yılmadan bekliyeceğiz benimde 6 ayım bitti bakalım bugun dr hanım bana ne dicekk inşallah çabucak alırız bebişlrlerimizi kucağımıza cnm görüşmek üzere

günaydın bayanlar çok uzun süredir giremiyordum..bu sürede hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.Kalacak olanlarada bol şanslar arkadaşlar..Benim 18. ayda oldu ümidinizi kaybetmeyin.Çalışmalara devam....

günaydın bayanlar çok uzun süredir giremiyordum..bu sürede hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.Kalacak olanlarada bol şanslar arkadaşlar..Benim 18. ayda oldu ümidinizi kaybetmeyin.Çalışmalara devam....

günaydın canım nasılsın nasıl gıdıyor hamıslık bakalım hersey yolundadır umarım bızlerde beklıyoruz meleklerımızı gelsınler dıye🙂

günaydın canım test için çok erken bence yapma üzülürsün negatıf çıkarsa azcık sabırlı ol bu panık nıyekı yanı keske o 28-29-30 unda çalışmada bulunsaydın yada en azından 1-2 gün çalışssaydın o gunlerde neyse bakalım ınsallah hakkında hayırlısı olur tatlım umarım gelmıstır melegın🙂

o tarihlerde eşim şehir dışındaydı maalesef çalışma olmadı ama takvime göre tam yumurtlama günümde çalıştım. birde testin üzerinde şüpheli ilişkiden 7/9 gün sonra sonuç verir yazıyor belki varsa çıkar pazara

günaydın canım nasılsın nasıl gıdıyor hamıslık bakalım hersey yolundadır umarım bızlerde beklıyoruz meleklerımızı gelsınler dıye🙂
Canım tabi biraz zorluklarını yaşıyorum ..Ama o kadar bekledikten sonra herşeye değiyor umarım hepinizin bebişleri biran önce gelir dualarım sizinle..Öpüyorum..eyşan ve yağmurun annesini tabloda göremedim haberiniz var mı..?

Geri