Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar Kandiliniz Mübarek Olsun, Yüce Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin . Sağlıklı bir şekilde sağlıklı bebekler dünyaya getirip bir ömür boyu beraberce mutlu bir hayat yaşayabilelim inşallah.

Vajinal iltihap birde idrara yolları iltihabı var.Yani iltihap sarmış beni 🙂 antibiyotik kullanıyorum ama hala geçmedi.sık idrar yapma isteği,sızlama vajinada yanma batma var bende.Antibiyotik ishal yaptı birde o eklendi.Başıma gelmeyen kalmadı yani.Herşey tamamda şu vajinadaki batma çok kötü.sanki içimi parçalıyolarmış gibi oluyor.Toxoplazmada rutin gebelik öncesi yapılan testte çıktı.Çiğ etten,iyi yıkanmayan sebze meyveden,kedi dışkısından bulaşabilen bir hastalık.normalde tehlikeli değil ama hamilelikte tehlikeli oluyor.Şu anda onu geçirdiğimi söyledi doktor.o yüzden hamile kalmamalıymışım.Tüm bunlar yüzünden moralim bozuk.kendimi iyi hissetmiyorum.3 gün rapor aldım evde dinleniyorum.İnş toparlayabilirim kendimi.

Hestiacım bu resimdeki kedi senin mi, yani evdemi besliyorsunuz...

Vajinal iltihap birde idrara yolları iltihabı var.Yani iltihap sarmış beni 🙂 antibiyotik kullanıyorum ama hala geçmedi.sık idrar yapma isteği,sızlama vajinada yanma batma var bende.Antibiyotik ishal yaptı birde o eklendi.Başıma gelmeyen kalmadı yani.Herşey tamamda şu vajinadaki batma çok kötü.sanki içimi parçalıyolarmış gibi oluyor.Toxoplazmada rutin gebelik öncesi yapılan testte çıktı.Çiğ etten,iyi yıkanmayan sebze meyveden,kedi dışkısından bulaşabilen bir hastalık.normalde tehlikeli değil ama hamilelikte tehlikeli oluyor.Şu anda onu geçirdiğimi söyledi doktor.o yüzden hamile kalmamalıymışım.Tüm bunlar yüzünden moralim bozuk.kendimi iyi hissetmiyorum.3 gün rapor aldım evde dinleniyorum.İnş toparlayabilirim kendimi.

çoook geeçmiş olsun cnm sıkma canın inşallah kavuşursunda sağlığına sonra başlarsınız çalışmalara bende çok sık idrara çıkıyorum cnm arada yanmada oluyo şüphelendim şimdi okuyunca adettede kasıklarım ağrıyo çok neyse bu ayı atlatım giderim bende dr a antibiyotikler fena ishal yapa ben çok yaşadım sürekli patates haşlaması pirinç lapası ve muz tüketiceksin düzenlemek için cn inşallah çabucak sağlığına kavuşursun

Çok geçmiş olsun hayatım, insanın çok morali bozuluyor ama hiç bozma moralini geçecek Allahın izniyle en kısa zamanda, bunda da bir hayır vardır, moralini yüksek tut ki çabuk iyileşebilesin, yediklerine dikkat et bol sebze, meyve ye, sakın canım istemiyor diye yememezlik yapma, bağışıklık sistemin güçlensin ki daha kısa sürede atlatabilesin bu durumu canım. İnşallah önünde seni bekleyen güzel günleri düşün mutlu ol, bol bol da dua et bugün canım. Kendine iyi bak..

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

cansı14.................................14 Eylül(haber bekliyoruz canım)
japonica...............................14 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
selzeh...................................15 Eylül
nur85..................................15 Eylül
Seduş..................................15 Eylül
zuzu.....................................15 Eylül
Baharr................................16 Eylül
hazal3................................20 Eylül
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................28 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
CaRİZma...........................28 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
Funnda...............................2 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrrr:baby:

Geri