anladım ya benim korkumda şu açıkcası doktor bana dört ay önce test felan yaptı ultrasona soktu gebeliğe engel bir şey olmadığını söyledi fakat ben doğum kontrol hapı ile korunuyordum bıraktım dört ay oldu hala hamiş kalmadım...gerçi şunu hissettim sanırım hapın etkisi geçen ay ancak vücudumdan çıktı diye düşünüyorum çünki hapı kullanmadan önce adetlerim çok sancılı olurdu.hap kullanınca hiç sancım olmuyordu bıraktıktan sonraki üç ay yine sancım olmadı ama son adettimde iki gün yataktan kalkamadım sancıdan...bunuda ilacın etkisinin artık gittiğine yoruyorum....doktorlar bir yıl geçmeyince tedavi etmiyorlar ben bir yıl da beklemek istemiyorum hani varsa bi sorun önceden tedbir alsam ....ne yapmam gerekir acıkcası bilmiyorum.
canım sende korkacak bişi yok, senin de dediğin gibi ilacın etkisi daha yeni yeni atılıyor vücudundan, ben de 3 yıl iğneyle korundum bırakalı tam bir sene oldu ama iğnenin etkisinin vücuttan tamamen atılma süresi 6 ay kadarmış. Bir de doktorum korunduğum zaman demiştiki, bir organın çalışmasını sürekli baskılarsan çalışmayı unutur tembelleşir demişti, sen de uzun süre kullandın mı hap , o da önmeli