Yaz Esintisi Yeni Üye Üye 14 Eylül 2009 #19.314 metos' Alıntı: iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar mentos iyi sayılırım,sen nasılsın çiçeği burnunda hamiş
metos' Alıntı: iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar mentos iyi sayılırım,sen nasılsın çiçeği burnunda hamiş
metos Yeni Üye Üye 15 Eylül 2009 #19.316 Hestia cok gecmis olsun guzelim uzulme ,canim pozitif olmaya bak goreceksin en kisa zamanda duyacagiz guzel haberi.
Hestia cok gecmis olsun guzelim uzulme ,canim pozitif olmaya bak goreceksin en kisa zamanda duyacagiz guzel haberi.
Yaz Esintisi Yeni Üye Üye 15 Eylül 2009 #19.317 kızlar mesajlar çok geç geliyor,benim de biraz moralim bozuk,kaçıyom o yüzden,iyi geceler melekler...
kızlar mesajlar çok geç geliyor,benim de biraz moralim bozuk,kaçıyom o yüzden,iyi geceler melekler...
metos Yeni Üye Üye 15 Eylül 2009 #19.318 Yaz Esintisi' Alıntı: iyi akşamlar mentos iyi sayılırım,sen nasılsın çiçeği burnunda hamiş Genişletmek için tıkla ... canim cok yorgun hissediyorum surekli uyukluyorum benim henuz midem cok bulanmiyor ama yaniyor belim cok kotu birazda usuttum herhalde hapsurup tiksiriyorum bunlarin disinda iyiyim 🙂
Yaz Esintisi' Alıntı: iyi akşamlar mentos iyi sayılırım,sen nasılsın çiçeği burnunda hamiş Genişletmek için tıkla ... canim cok yorgun hissediyorum surekli uyukluyorum benim henuz midem cok bulanmiyor ama yaniyor belim cok kotu birazda usuttum herhalde hapsurup tiksiriyorum bunlarin disinda iyiyim 🙂
metos Yeni Üye Üye 15 Eylül 2009 #19.319 kizlar ben geldim ama kimse yok cok opuyorum hepinizi dikkat edin kendinize.