Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ cansı14.................................14 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: selzeh...................................15 Eylül nur85..................................15 Eylül Seduş..................................15 Eylül zuzu.....................................15 Eylül Baharr................................16 Eylül hazal3................................20 Eylül eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................28 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrrr
ne olsun uğraşıyoruz.midem çok kötü hala.dünde misafirim vardı öyle ağır bir şey yapmadım ama çok yoruldum.haftaya yorgun başlamamış oldum maalesef.sen ne alemdesin varmı belirtiler
ne olsun uğraşıyoruz.midem çok kötü hala.dünde misafirim vardı öyle ağır bir şey yapmadım ama çok yoruldum.haftaya yorgun başlamamış oldum maalesef.sen ne alemdesin varmı belirtiler
ayyyy bu mıde bulantıları mahvedıyor sızlerı bır an önce geçer ınsallah canım ben aynı pek bı degısıklık yok düne kadar bel kasık agrıları eslık ettı bana kasıklarımda batma igneleme gıbı seyler oldu ama bugün yok canım ara ara agrı oluyor kasıklarımda regl olacakmıs gıbı öyle🙂
ayyyy bu mıde bulantıları mahvedıyor sızlerı bır an önce geçer ınsallah canım ben aynı pek bı degısıklık yok düne kadar bel kasık agrıları eslık ettı bana kasıklarımda batma igneleme gıbı seyler oldu ama bugün yok canım ara ara agrı oluyor kasıklarımda regl olacakmıs gıbı öyle🙂
ah güzel kardeşim inşallah hayırlı haberler alırız yarın senden.canısı14 de yok ortalıkta.
bu kasık ağrıların yenimi başladı.yoksa ara arada olsa varmıydı bir haftadır felan
Canlarım slm ...umarım hepiniz iyisinizdir....ya benim bilgisayarda yada nette bi problem var ekran tuhaf gözüküyor sizdede aynımı sadece bu sitede böyle yazılar iç içe onun için kimin yazısı kimin cevabı bende iç içe olmuş anlıyamıyorum