ama hiç durmadın be canım konusamadık yanı ınsallah güzel haberler verebılrım sızlere kısmet bakalım bu arada ıstahım çok açık reglıme yakın oldugu içinmi bılmıyorum ama çok fena iştahım var🙂
bu arada benim de günüm geldi, bugün regl olmam gerekiyor şimdilik gelen giden yok, ama hiçbir belirtim de yok ne regl e dair ne de gebeliğe dair, 2 gün önce test yaptım negatif çıktı , genel de testler ne zaman sonuç veriyor, hamile kalan arkadaşların kaç gün öncesinden çıkıyordu
canım reglınden 2 gün önce yapılan testler her zaman pozıtıf sonuç vermıyor gebe olsan bıle o yuzden bekle reglın geçsın bence regl olmazsan yarın yaparsın test daha ıyı olur
selzeh...................................15 Eylül nur85..................................15 Eylül Seduş..................................15 Eylül zuzu.....................................15 Eylül Baharr................................16 Eylül hazal3................................20 Eylül eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................28 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrrr
yoncax sen ne kadarlık hamilesin,ilk gebe olduğunu ne zaman öğrendin, evde kendin test yaptın mı, yaptıysan kaçıncı gün yaptın
ayyyyy üstüste bi sürü soru sordum ama napim merak ediyorum
ama hiç durmadın be canım konusamadık yanı ınsallah güzel haberler verebılrım sızlere kısmet bakalım bu arada ıstahım çok açık reglıme yakın oldugu içinmi bılmıyorum ama çok fena iştahım var🙂
benımde regl yaklastı hep yıyesım var durmadan yanı anlamadım gıttı bu kadarda olurmu ya🙂 neyse bakalım az kaldı nasılsa bellı olacak canım ıyı bakalım yat o zaman yarında görüsemıcez nasıl haber verırım sızlere bılmıyorum🙂
yoncax sen ne kadarlık hamilesin,ilk gebe olduğunu ne zaman öğrendin, evde kendin test yaptın mı, yaptıysan kaçıncı gün yaptın
ayyyyy üstüste bi sürü soru sordum ama napim merak ediyorum
benımde regl yaklastı hep yıyesım var durmadan yanı anlamadım gıttı bu kadarda olurmu ya🙂 neyse bakalım az kaldı nasılsa bellı olacak canım ıyı bakalım yat o zaman yarında görüsemıcez nasıl haber verırım sızlere bılmıyorum🙂