Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim daha günüm geçmedi ama benimde biriş yaptğım zaman hafif ağrıyo inşallah hamişizdir canım

evet canım değişik bir ağrı inşallah salı gününe kadar olmazsam salı yapcam testi aslında benim bugün olmam gerekiyor 28 günde bir oluyorum ben garanti olsun diye 2 gün fazla yazdırdım

CANIM benim bel ağrılarım yeni yeni olmaya başladı.o dönemde öyle bir şeyim olmadı hiç.benim tek belirtim rahat bir 10 gün önce kasıklarımda hafif hafif ağrılar oluyordu.normalindede olurduda adetime yakın olurdu.ama bu ağrılar çok önce başlamıştı.bence biraz daha bekle herkesin bünyesine göre değişiride gerçi.
hayırlara çıkarsın rabbim

gözün aydın metos.
sonunda meleğine kavuşacaksın, allah tamamına erdirsin hayırlısıyla, bence bebeğinin cinsiyeti kız olacak. neden mi? çünkü yumurtayı erkekden gelen x kromozomu döllerse kız, y kromozomu döllerse erkek olur. x kromozomu y ye göre daha yavaş ve dayanıklıdır ama y kromozomu hızlıdır ama ömrü az olur, sende de anladığım kadarıyla döllenme geç olmuş be nedenle muhtemelen döllenme esnasında yumurtanın etrafında x kromozomu vardı. ama gerçi uzun süre çalışmışsın yok yok bu düşüncem sana uymadı,çünkü günaşırı diyorsun. herneyse kız yada erkek allah herşeyin hayırlısını versin ...bebeğine ve kendine iyi bak...