SELAM KIZlar günaydın.metos çok tebrik ederim ALLAH kucağına aldığın günüde göstersin. o listeyi tıkadım diye çok üzülüyordum.sonunda yeni anne adayımız sırayı aldı.
SELAM KIZlar günaydın.metos çok tebrik ederim ALLAH kucağına aldığın günüde göstersin. o listeyi tıkadım diye çok üzülüyordum.sonunda yeni anne adayımız sırayı aldı.
var canm ya kasıklarım adet olacağım zamanda ağrırdı ama bu başka geliyo gidiyo birde ara ara karnım ağrıyor göğüs uçlarım sertleşti dokunamıyom ağrıyolar bilmiyom neyin işareti
gunaydinkizlar iyi hafta sonlari fatos tatlim izini ayriliyomussun seni ozluycez tatlim ama sen dinlen ve tekrar gelirkende yigenimizle gel seni bekliycez tatlim
gunaydinkizlar iyi hafta sonlari fatos tatlim izini ayriliyomussun seni ozluycez tatlim ama sen dinlen ve tekrar gelirkende yigenimizle gel seni bekliycez tatlim
kizlar ben sansliyim bugun hep hamisler var burda size bir sorum olucakti ben ogustosun 26 sinda regl oldum ve ogunden beri gecmeyen bir bel agrim var sizce ney bu yorgunluktanmi yoksa bebis habercisimi anlamadim sizdede oldumubu bel agrisi hos her ay yalanci gebelik tasiyorumda budami oyle acaba.
var canm ya kasıklarım adet olacağım zamanda ağrırdı ama bu başka geliyo gidiyo birde ara ara karnım ağrıyor göğüs uçlarım sertleşti dokunamıyom ağrıyolar bilmiyom neyin işareti
CANIM hayırlara çıksın inş.benimde adet olacağım zaman ağrıyordu.ama farklıydı biraz.kasıklarımda ağırlık vardı sanki.hapşırırken öksürürken felan çok acıyordu.öle oluyormu sendede.az kalmış ama seninkinide inşallah hayırlı haberler alırız canım sendende
iyim canim ama su bel agrisi oldurdu beni yataktan zor kalka bildim gecen reglimden baslamisti hala devam ediyor 8 gun sonra tekrar regli olucam ama hala bitmadei normalmiki