ilgine teşekkür ederim, işte bu yüzden bu siteye ve sizlere katılmak istedim, herkes o kadar iyi niyetli ki, yardımcı olmak adına elliniden geleni yapıyorsunuz, tekrar teşekkürler...
cnmm pardon ya inan görmemişim seni kimse yok diye sayfaları okuyup kapadım bende ben gece kuşu olduğum için 🙂senin yazdıklarınıda okudum ne güselll büyüyo bebişin allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah başka şeylere kafanı takmamaya çalış cnm pozitif düşünürsen öle olur bence sağlıkta bile allah yardımcın olsun cnm
çok üzüldüm cnm ya ama ne yapalım hayırlısı iyiki erkenden teşhis oldu sonra sanada zarar verebilirdi bizi haberdaret oldumu ne oldu diye merak etmeyelim çok geçmiş olsun
çok üzüldüm cnm ya ama ne yapalım hayırlısı iyiki erkenden teşhis oldu sonra sanada zarar verebilirdi bizi haberdaret oldumu ne oldu diye merak etmeyelim çok geçmiş olsun
kayracım hiç üzülme bundada bi hayır olduğuna inan ve güçlü olmaya çalış,belkide senin için şua doğması hayırlı değildi ve bebeğin için sakıncalıydı . sen hiç üzülme illaki bi bebeişin olacaktır ama zamanını bekliyor. Allah herşeyin hayırlısını versin.yarının bizlere neler getireceğini bilemiyoruz....o yüzden hayat herşeye rağmen yaşanmaya değer ve güzellll..