Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kayracım geçmiş olsun cnm ALLAHTAN erken farkedilmiş Ebru arkadaşımızın başındanda geçmişti biliyorsun herkesin başına gelebilir, sen iyi ol daha nice bebeklerin olur inşallah arkadaşım önce senin sağlığın... acil şifalar diliyorum sana tekrar geçmiş olsun.

Çokmu ağrın oldu yoksa kontroldemi anladılar?

selam, ben aranıza yeni katıldım ama yaklaşık iki aydır yazılanları takip ediyorum. en son adetimin ilk günü 21 ağustos. ve ben yumurtlama gününden bir gün önce ilişkiye girdim. adet günüme bir hafta kala sabah mide bulantısı ile uyandım ve öğlene kadar başağrısı, bulantı ve midemde yanma oldu ama sonra geçti, bir daha da tekrarlamadı. bir de şu anda adetime 5 gün var ve akıntım başladı kokusuz, süt kıvamında. sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi, daha önceden yaşan arkadaş varsa bilgilendirise seviniim. Bu arada test yaptım bu sabah ama negatif çıktı. bu ayın 14 de hastalanmam gerek yani daha 5 günüm var... lütfen bilgisi olanlar cevaplasın

Herkese günaydın,

Bu sabah bir ümit arzudan haber var mıdır diye geldim ama kayranın üzücü haberini aldım.

Allah herkese sağlıklı bir şekilde hamilelik versin inşallah.

merhaba.gif

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Arzu85................................kan testı sonucu beklenılıyor

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
cansı14.................................14 Eylül
selzeh...................................15 Eylül
nur85..................................15 Eylül
Seduş..................................15 Eylül
Baharr................................16 Eylül
niisam................................19 Eylül
hazal3................................20 Eylül
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
hestia................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................28 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
Funnda...............................2 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:

merhaba herkese,
ben 3 yıl aralıksız mesigna aylk iğne kullanarak korundum, bırakalı tam bir yıl oldu, bu zaman zarfında eşim korundu ve son üç aydır da her ikimzde korunmadan ilişkiye giriyoruz. ama sonuç her defasında hüsran oldu. merak ettiğim bu yöntemle korunup da ne kadar zaman sonra hamile kalınabilir,
ayrıca son adet tarihim 21 ağustos, takvime göre hesaplayarak ovülasyon gününden bir gün önce ilişkiye girdim. ilişkiden tam 8 gün sonra gece mide bulantıısyla uyandım ki bu hayatımda ilk defa başıma geldi, o gün öğlene kadar mide bulantısı, yanması ve baş ağrısı çektim. acaba bu bir gebelik belirtisi olabilir mi yada bu kadar erekn belirti verir mi, şu anada adetime 5 gün var sabah idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı, test için erken mi davrandım , hamile miyim sizce

selamm kızlar günaydın hepinize nasılsınız..
Kayracım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bu üzüntü seni yıldırmasın tatlım erken farkedilmesi gerçekten iyi olmuş ama eminim Rabbim en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürecektir. kendine dikkat et..

merhaba herkese,
ben 3 yıl aralıksız mesigna aylk iğne kullanarak korundum, bırakalı tam bir yıl oldu, bu zaman zarfında eşim korundu ve son üç aydır da her ikimzde korunmadan ilişkiye giriyoruz. ama sonuç her defasında hüsran oldu. merak ettiğim bu yöntemle korunup da ne kadar zaman sonra hamile kalınabilir,
ayrıca son adet tarihim 21 ağustos, takvime göre hesaplayarak ovülasyon gününden bir gün önce ilişkiye girdim. ilişkiden tam 8 gün sonra gece mide bulantıısyla uyandım ki bu hayatımda ilk defa başıma geldi, o gün öğlene kadar mide bulantısı, yanması ve baş ağrısı çektim. acaba bu bir gebelik belirtisi olabilir mi yada bu kadar erekn belirti verir mi, şu anada adetime 5 gün var sabah idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı, test için erken mi davrandım , hamile miyim sizce
merhaba canım sen ve yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum🙂
canım aşı ile korunma hakkında bi bilgim yok maalesef ama sanırım test için erken davranmışsın bak çok az kalmış biraz daha sabret canım gününü bekle o zaman belki daha net sonuç alırsın ve umarım bizede güzel haberler verirsin🙂

Geri