Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız benimde alt taraf aynı duruyo popo falan aynı,sadece karnım dik ve top gibi herkez dıyo kı karnına korsemi takıyosun bende dıyorum hayır ne alaka,erkekte nasıl oluyo kızda nasıl oluyo bılıyomusun
Benim iki oğlumdada top koymuşsun gibi dik ve yuvarlaktı hatta komşuma kız demişler hastanede bende dedimki ona eminmisin erkek karnı gibi duruyor geçen öğrendimki erkekmiş iki hastane dolaşmış emin olmak için kızdada yatsı yuvarlak değil, popoda büyür diye bilirim ama bunlar tahminler ALLAH bilir bundada karnım top gibi 3. erkek galiba hayırlısı artık.🙂

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Arzu85................................kan testı sonucu beklenılıyor

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
cansı14.................................14 Eylül
selzeh...................................15 Eylül
nur85..................................15 Eylül
Seduş..................................15 Eylül
Baharr................................16 Eylül
niisam................................19 Eylül
hazal3................................20 Eylül
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
hestia................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................28 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
Funnda...............................2 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:

Hoşgeldin hazal, ben iyiyim sen nasılsın?
ay canim ya ne olsu iste ev is yorgunluk yemek falan ay gebericem bu gidisle. canim bende sana yaziyordum ates tablolarinda ikimizde ayniyiz atesde sen nerde yasiyosun canim acaba hava sartlarimi etkiliyor yada erken dollenme falanmi oldu yada bu ay bosmu geciyoruz hic birsey anlamadim ama vucuduma gore yumurtladim anlamadim bir turlu sence ney.

Benim iki oğlumdada top koymuşsun gibi dik ve yuvarlaktı hatta komşuma kız demişler hastanede bende dedimki ona eminmisin erkek karnı gibi duruyor geçen öğrendimki erkekmiş iki hastane dolaşmış emin olmak için kızdada yatsı yuvarlak değil, popoda büyür diye bilirim ama bunlar tahminler ALLAH bilir bundada karnım top gibi 3. erkek galiba hayırlısı artık.🙂
anladım canım,ozman benimkide erkek olacak sanırım bende cok kız ıstıyodum,benim arkadasımda yüzük le baktı erkek olacak dedı(altın yüzüğüne ip yada altın zincir takıyosun avcunun içine yada karnının üstüne koyup hafif sallamadan kaldırıyosun ,yüzük eğer yuvarlak çizerse kız,bi tarafa gidip gelırse erkek dedı,ve bende erkek cıktı biz bunu tüm akrabalarımızda deneriz ve cıkar şimdiye kadar biz bu şekılde baktık cinsiyete ve cıktı dedı,doğrumu yanlışmı bılmem ama sizde bı deyın kızlar yaaa

ay canim ya ne olsu iste ev is yorgunluk yemek falan ay gebericem bu gidisle. canim bende sana yaziyordum ates tablolarinda ikimizde ayniyiz atesde sen nerde yasiyosun canim acaba hava sartlarimi etkiliyor yada erken dollenme falanmi oldu yada bu ay bosmu geciyoruz hic birsey anlamadim ama vucuduma gore yumurtladim anlamadim bir turlu sence ney.

Ben izmir'deyim tatlım.Ben zaten ateş ölçmeye yeni başladım.Çok bilgim yok ama biraz tuhaf geldi.Ateş yükselmeyince yumurtlamadımmı diye düşündüm.Zaten seninle aynı gün regl olduğumuz için senin tablonuda takip ediyorum sende de durum çok benzer.Bende bir anlam veremedim hatta fatoşa sordum.Normal olduğunu söyledi.Benimde akıntım var 2 gündür ve yumurtlama belirtisi olduğunu düşünüyorum,kasıklarımda da hafiften ağrı var.Belkide mevsim değişimi olduğu içindir bilemiyorum bakıcaz bakalım senin reglin benden önce.İnş bu ay tutar diyorum.Sen nerde yaşıyorsun?Yurt dışı olduğunu anladım ama neresi bilmiyorum.

KIZLAR NASILSINIZ?? BEN 10 AYLIK EVLİYİM hamiş kalmak istiyorum ama oluyo zaman bıraktım allahım biliyodur vaktini zamanını dedim ama yinede huzursuz oldum doktora gittim 1 sene dolsun dedi🙁 gebelik olamazsa 1 sene içersinde dedi tedavilere o zaman başlarız dedi.. ama ben bekliyemiyorumm kafayı yicemmm 🙁🙁 bakalım bu ay bekliorrumm birde yumurtlama zamanı en son hastalığım 25 ağusatos tu yumurtlama 5 i ve 10 arasıymış doğrumu............ kafam o kadar karışık kii 🙁

Ben izmir'deyim tatlım.Ben zaten ateş ölçmeye yeni başladım.Çok bilgim yok ama biraz tuhaf geldi.Ateş yükselmeyince yumurtlamadımmı diye düşündüm.Zaten seninle aynı gün regl olduğumuz için senin tablonuda takip ediyorum sende de durum çok benzer.Bende bir anlam veremedim hatta fatoşa sordum.Normal olduğunu söyledi.Benimde akıntım var 2 gündür ve yumurtlama belirtisi olduğunu düşünüyorum,kasıklarımda da hafiften ağrı var.Belkide mevsim değişimi olduğu içindir bilemiyorum bakıcaz bakalım senin reglin benden önce.İnş bu ay tutar diyorum.Sen nerde yaşıyorsun?Yurt dışı olduğunu anladım ama neresi bilmiyorum.
ben belcikada yasiyorum canim ben 3 aydir ates olcuyorum simdiye kadar ise yaramisti insallah simden sonrada ise yarar canim reglinden 2 gun once belli oluyor canim simdilerde aslinda kafaya takmamak lazim ama iste takiliyor ben bu 7 ayimdayim ama hala gelmedi melegim artik rabbim nezaman isterse ozaman gelir ama hani o gunu bi bilsek de o gune kadar rahat olsak

Geri