Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yaz güneşi kızın olucak sanırım hayırlısıyla umarım cnm ya.senin mide bulantının çok olması poponun büyümesi..
İkinci gebeliğimdede 5 aylık doğuracak gibiydim 8 aylıkda doğurdum zaten.Bide göbek fıtığı oluştu ondan sonra şimdiki halimi sorma daha şimdiden 5 aylık gibi duruyor fıtık yerimde geriliyor cnm çok yanıyo DR gittim cerrah dediki ancak 14 haftalıktan sonra acil birşey olursa ameliyat edilmem ondan sonra mümkünmüş duva ediyorum dayansın fıtığım diye sezeryanla hallolur herşey o zaman inşallah.Karnım anlıyacağım acayip gergin. Sen İl olarak nerdesin.

fatoşcum listede yaptığın değişikliği gördüm umarım geriside gelirde hamişler bölümünede yazılır ismim cnm sağ0ol

Arzu umarım hayırlı haberler alıcaksın ben bile meraktan çatlıyorum saatler sana nasıl geçsinde iyi haberinde tesellin olur inşallah.

mıdem hala cok kotu bı ara gecmıstı gerı basladı felaket yanı ınş fıtıgında sana zorluk cıkarmaz cnm ben ankaradayım

sor hayatım soru önemli değil,tansiyonum en cok 15 lerde seyrediyo ama hergün ölçtürmüyorum,fazla cıktgınıda hıssedıyorum bazen ama ölçtürme fırsatım olmuyo canım,tekmeleri hissettim canım,sanki böle yılan dolanıyomus gıbı,içinde bişey seğeriyo gibi oluyo ama dısardan cok rahat hıssedıyosun en son 20 mayısta reglı oldum

Yaz güneşi seninle aramızda 5 gün var hareket hissettinmi hiç seyirme gibiş bazen diyorum bebeğimmi hissetmek için erken barsak hareketlerimi onu hissetmek istiyorum cnm ya.