Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayyy allah kolaylık versin sergülcüm. İnşallah tez vakitte sular gelir. Dediğin gibi en önemli yer wc. Dikkat et. Tv de takip ettim, oralarda çok zorlu günler var. Allah bu mübarek günlerde onlara yardım etsin.

ayyy canım benim ya bugün haberlerde okudum da allah kolaylık versin valla çoğu insan sular altında kalmış gerçi burda da var sular altında kalan ama ist.da daha çok neyse biran önce gelir inş.sularda rahata erersin susuzluk gibisi yok

biliyorum hayatım biliyorummm allah razı olsunnn çok saol sen hep düşünüyosun bizi allah razı olsun valla.sen nasılsın bu arada herşey yolundamı yeğenim nasıl yoruyomu seni?
İyim çok şükür ara ara kasıklarım haddinden fazla ağrırsa korkuyorum dün yoruldum çok korktum acayip kötü oldum.Mide bulantım tam geçmedi.
Eşimlede didişip duruyoruz böyle olmadı böyle olmadı diye beni anlıyamıyo birtürlü o çok sık beraber olmak isteyen biri bende kaçmaya çalışıyrum bebiğime birşey olmasın diye ben tedbirimi alayımda gerisini RABBİM bilir hayırlısı artık rızkı varsa bu dünyada ALLAHIM korur onu biliyorum.🙂Saçlarımda daha önce dökülürdü ama bu kadar değil hamilelikten sanırım.

sergülcüm bişey sorucam canım ya sen gebelik belirtisi olarak akıntın olduumu yada olduysa hangi renkte aksıkların nasıldı tekrar yazabilirmisin hayatım?

kızlar herkee meraba kusurabakmayın uzanmıştım uyuya kalmışım hepinize eşekkür ederim desteğiniz için canlarım benim

Gelmişsin arzucum,yarına kalmış sonucun.Beklemek ne kadar zor geliyordur şimdi sana.İnş yarın güzel haberlerini alacağız.Zaten bu uyuyakalmalar hamilelik belirtisine çok benziyordu.Bi arkadaşım var hamile devamlı uyuyo çünkü.Senide böyle yazarak çok umutlandırmak istemiyorum ama belirtilerde onu gösteriyor.Neyse bizde yarın sabahı bekleyeceğiz.normalde sabahları giremiyorum ama yarın sabah girmeye çalışacağım.Çok merak ediyorum bende.

eşinde yani durduğu yerde duramıyo bi soluk aldırmıyo sana sanırım ama bebeğin daqha önemli şuan canım sen yinede dikkatli ol sanırım saçlarında hamişlikten cinsiyeti belli olmadımı canım ya belkide kız annesi senin saçlarından alıyo