Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla ya nasıl oluyor anlamıyorum akşama kadar bebişlere nüfus cüzdanı yazıyorum.bide çocukların aralarında yaş farkı bile yok hepsi peşpeşe kadının kırkı çıkmış tekrar hamile kalmış. inşallah kendi bebişimede yazmak nasip olur

🙂 ahhh inşallah canım kendi bebişini de kaydedersin. boşver onları, senin moralini bozmasınlar.

Fatoşçum senin günün belli değil dr birşey demiyormu geçen bulantıların vardı hamilesin belki nasıl anlıyacaksın bende seni merak ediyorum.Selzehtede içim bu ay olucak diyor ALLAH bilir tabii.Hayırlısı hakkında oda çok istiyor cnm ya.

günüm evet bellei değil kendi taminlerimle yola çıktığımda 15-16 eylülü baz alıyorum bende ama tabi kesin bişey de diyemem açıkçası en son 15 ağustosta olmuştum regl benim 30-31 gün falan sürüyodu ama ilaç kullandığım için bu günler oldu 21-22 yani o yüzden tam tespit edemiyorum 30.31 gün somnra gelicekse dediğim gibi 15 eylül falan ama 21.22 gün sonra gelseydi eylül 4-5 gelmesi gerkliydi şuan için bişey yok o yüzden karışık canımm ne sen sor ne ben söyliyim.belirtilerim de var aslında ama tam netde bişey diyemiyorum ki meseal kasık ağrılarım var ve beyaz akıntım var göğüslerimde herhangi bişey yok .selzeh te ve diğer tüm arkadaşlarda istiyor canım bakalımmm inş.gelir hepsinin melekleri

ah canım nasıl oluyum aynı fark sadece işlerimin yoğunluğunun birazdaha artması...
bu arada benim yumurtlama günü takvime göre ayın yedisiydi ve iki gündür hem bel ağrısı hemde göbeğimin sağ tarafında bir ağrı tam agrıda değil nasıl anlatsam bi gerilme tek noktada ya üşüttüm ya stresten sanırım çünki bu ay hamiş olma ihatimalim yok...
Belki vardır biz bilemeyiz Rabbim bilir yoksada hazırsan önümüzdeki aya sıkı tutarsın çalışmalrı olur inşallah ....Önce kendiini hazır hissetmelisin en önemliside bu, eminmisin sorun yaşadığın için diyorum. Hazırsan hadi bakalım kolay gelsin.🙂

Herkese duvacıyım Fatoşçum sizi daha önce tanıdığım için belirttim.Burdaki herkes onun için burda umarım herkes bu isteğine tez vakitte kavuşur....

Belki vardır biz bilemeyiz Rabbim bilir yoksada hazırsan önümüzdeki aya sıkı tutarsın çalışmalrı olur inşallah ....Önce kendiini hazır hissetmelisin en önemliside bu, eminmisin sorun yaşadığın için diyorum. Hazırsan hadi bakalım kolay gelsin.🙂
ah canım gönlüm elbette istiyo ama bebiş için özel bi çabada sarfetmiyorum artık olursa banada süpriz olur....

Sen bilirsin Fatoşçum ayaklı bilgi makinesi gibisin sen benim saçlarım müthiş dökülüyor vitaminda başlanmıyo şimdi napıcam ben...Moralim bozuluyor kel kalıcam bu gidişle.

Geri