Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Metos hoşgeldin.Sen dr a gitmişmiydin tatlım.Gideceğini biliyordum.Listede de ismini göremedim merak ettim.
canim evet gittim dun ve kan testine gonderdi bugun yaptirdim cuma verecekler sonuclari regl falan yok askim sacma sapan bir sey oluyor arada hafif bir kan kagida bulasiyor kesiliyor bakalim ne olacak?
listeden silinme meselesini bende anlamiyorum ben konusurken burda olmayan arkadaslar ben yokken giriyor bakiyorlar ki yokum siliyorlar neyse onemli degil onemli olan burada bu konuyu paylasiyor olmamiz arkadasim allah butun bekleyenlere en kisa surede nasip etsin.

canim evet gittim dun ve kan testine gonderdi bugun yaptirdim cuma verecekler sonuclari regl falan yok askim sacma sapan bir sey oluyor arada hafif bir kan kagida bulasiyor kesiliyor bakalim ne olacak?
listeden silinme meselesini bende anlamiyorum ben konusurken burda olmayan arkadaslar ben yokken giriyor bakiyorlar ki yokum siliyorlar neyse onemli degil onemli olan burada bu konuyu paylasiyor olmamiz arkadasim allah butun bekleyenlere en kisa surede nasip etsin.

Hadi inş.cumaya belli olacak yani.Senden umutluydum çok ondan merak ettim.belki onlar yerleşme kanamasıdır.Cuma merakta bırakma bizi heber ver 🙂

hoşgeldin tatlım ,naber?
iyi olmak istiyorum guzelim zor gunler geciriyorum 13. gun hastalik yok agrisi gerilimi var ve test sonucu cumaya bu arada cok ilginc birsey soyledi doktor bazen kan testinde cikmasa bile hamile cikabiliyormussun bende once gelen hastasi hicbir belirti yasamamis idrar testi negatif kan testi negatif fakat ultrasound da hamile cikmis.Ne tuhaf degil mi? sen nasilsin hersey yolundami askim?

Benim muhtemelen yumurtlama günüm dündü.(13. gün)Ateşide ölçüyorum ama anlayamadım ateşe göre hangi gün olduğunu.ama biz dün çalışma yapamadık.ondan önceki 2 gün yaptık.Dün eşim rahatsızdı olmadı.Bugün ve yarın inş devam ederiz.Ama dün olmadığı için baya üzüldüm ben.Günü kaçırdıysak diye endişeleniyorum.Sen ne dersin yine de ihtimal varmı?

vardır tabiki ihtimaller hiçbi zamn BİTMEZZZ.bakarız bakalım birazdan tablonada fırsat bulablrisem🙂))

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
safira....................................3 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
cansı14.................................14 Eylül
selzeh...................................15 Eylül
nur85..................................15 Eylül
Seduş..................................15 Eylül
Arzu85................................16 Eylül

Baharr................................16 Eylül
niisam................................19 Eylül
hazal3................................20 Eylül
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
hestia................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................28 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
Funnda...............................2 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
k.a.y.r.a...............................Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

Geri